Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Ο Σαμαράς είναι αρχιερέας της αποστασίας Συμπιλίδη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Καμμένος: Ο Σαμαράς είναι αρχιερέας της αποστασίας Συμπιλίδη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος,

«Από τα «Ζάππεια» και τις 18 υποσχέσεις, μέχρι τις θριαμβολογίες για έξοδο από τα μνημόνια, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έσπασε κάθε ρεκόρ ψεύδους. Λύση με αυτούς που εκβιάζουν τον ελληνικό λαό δεν υπάρχει. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση της εξαπάτησης και ισοπέδωσης των Ελλήνων, έχει μόνο μια διέξοδο, εκλογές τώρα» σημειώνει στην δήλωσή του ο Πρόεδρος των ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος αναφορικά με το αποτυχημένη πορεία των συζητήσεων με την τρόικα στο Παρίσι που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν σε παράταση του ήδη υπάρχοντος μνημονίου.

Την ίδια ώρα ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά επιτίθεται στον Πρωθυπουργό και με αφορμή τα όσα κατήγγειλαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περί προσώπων που πλησιάζουν βουλευτές προκειμένου με αμοιβή εκατομμυρίων να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

“Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς είχε μιλήσει για «μαξιλαράκια», εξευτελίζοντας την ιδιότητα του βουλευτή που ψηφίζει κατά συνείδηση, υπονοώντας ότι έχει πλησιάσει βουλευτές άλλων κομμάτων και έχει εξασφαλίσει αποστασίες. Τη συγκεκριμένη δουλειά την ξέρει καλά ο κ. Σαμαράς, ως αρχιερέας της αποστασίας Συμπιλίδη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη” τόνισε στην συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος.

Σχετικά άρθρα