Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε προεκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – Σε Λαμία και Γιάννινα ο Αλέξης Τσίπρας

Σε προεκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – Σε Λαμία και Γιάννινα ο Αλέξης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Βίτσας, Περιφερειακές Συσκέψεις, ΣΥΡΙΖΑ,

Σε προεκλογική ετοιμότητα βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκινά από το Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Νοεμβρίου περιφερειακές συσκέψεις και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να ακούσει την φωνή της κοινωνίας και να εμπλουτίσει το εκλογικό του πρόγραμμα.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Τ. Κορωνάκης, μέλος της Π.Γ., υπεύθυνος του Οργανωτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, οι πρώτες περιφερειακές συσκέψεις θα γίνουν με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία και στα Γιάννενα. Στις 13 Δεκεμβρίου θα γίνει η περιφερειακή σύσκεψη στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 14 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλία και στην Πελοπόννησο, στη Δυτική Μακεδονία στις 20 Δεκεμβρίου και στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη στις 21 Δεκεμβρίου.

Οι περιφερειακές συσκέψεις θα συνεχιστούν και το 2015.

«Όλη αυτή η διαδικασία προσδοκά στη συγκρότηση μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης με την κοινωνία, με επιστημονικούς φορείς, αλλά και στη συγκρότηση του πιο πλατιού κοινωνικοπολιτικού μετώπου που θα μπορέσει να κάνει αυτό το πρόγραμμα πραγματικότητα ώστε να αλλάξει η χώρα, να κάνει το επόμενο βήμα, να φύγει από τις πολιτικές του μνημονίου, της λιτότητας και της ύφεσης και να περάσουμε σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης, με σεβασμό και προστασία της εργασίας και του περιβάλλοντος», κατέληξε ο Τ. Κορωνάκης.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Βίτσας, τόνισε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ εκ των ων ουκ άνευ είναι η ακύρωση της πολιτικής λιτότητας ή ακύρωση των μνημονίων. Το θέμα που εμείς έχουμε να διαπραγματευτούμε και για το οποίο πηγαίνουμε με θέση, είναι το θέμα του δημόσιου χρέους. Το ζήτημα της παραγωγικής ανασυγκρότησης και του οικολογικού μετασχηματισμού της οικονομίας για εμάς είναι βάση αυτού του κράτους.

Σχετικά άρθρα