Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αυγή καρφώνει τη Eurobank για το… τρομολάγνο e-mail της Capital

Η Αυγή καρφώνει τη Eurobank για το… τρομολάγνο e-mail της Capital
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Capital, Eurobank, Γιάννης Μηλιός, Γιώργος Σταθάκης, Εκλογές, Εφημερίδα Αυγή, Λονδίνο, Μέγαρο Μαξίμου,

Η εφημερίδα Αυγή “δίνει στεγνά” τη Eurobank για τη διαρροή του e-mail επενδυτή και συμβούλου της Capital που μιλούσε για χάος σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα η Αυγή αναφέρει: «Το ενημερωτικό email εστάλη στα υψηλότατα κλιμάκια της Eurobank, για να διοχετευτεί στη συνέχεια από εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Από εκεί, η αποστολή σε λίγα -επιλεκτικώς- μέσα ενημέρωσης ήταν απλώς θέμα χρόνου».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο Mega, κατηγόρησε μάλιστα τους ίδιους «τραπεζικούς κύκλους» ότι λειτούργησαν εξυπηρετώντας ανάγκες της ΝΔ.

«…Ηταν ένα mail το οποίο ήταν κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες της Ν.Δ. και με συνεννόηση με εγχώριους τραπεζικούς κύκλους. Κάνετε ρεπορτάζ, το γνωρίζετε. Να πάμε και στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αγορές λειτουργούν με βάση το βραχυπρόθεσμο κέρδος τους και το κέρδος των επενδυτών. Δεν είναι ούτε κυβέρνηση, ούτε -πολύ περισσότερο- κυβέρνηση της Αριστεράς. Άλλοι κατέγραψαν με έναν ουδέτερο τρόπο το πρόγραμμα, άλλοι έδειξαν επιφυλακτικότητα, άλλοι ήταν πιο επιεικείς στις κρίσεις τους».

Σχετικά άρθρα