Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Mega “έπεσε έκπληξη” και στο Βήμα τα… “πήραν” (!) με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη

Στο Mega “έπεσε έκπληξη” και στο Βήμα τα… “πήραν” (!) με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Αντώνης Καρακούσης, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ, Χρήστος Παναγιωτόπουλος,

Ξαφνιάστηκαν χθες το βράδυ στο Mega. Έπεσε έκπληξη!

Μια έκπληξη που έφτανε ως τα σύνορα του σοκ από την μια και του ενθουσιασμού (θέλει η….να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!) από την άλλη.

Αυτός ο… άτιμος, ο δημοφιλής ντε, εκλεκτός τους ήταν η αιτία.

Αυτός καλέ που τις προάλλες είχε πέσει θύμα κρατικής λογοκρισίας για μια εκπομπή (Φαρμακονήσι) που επί της ουσίας ήταν όπως πάντα καθαριστήριο των αληθινών ενόχων τηρουμένων βεβαίως-βεβαίως πάντα των ίσων αποστάσεων (αχ αυτή η ζηλευτή αντικειμενικότητα του) για τις ευθύνες .

Πήγε και έφτιαξε κοτζάμ ολόκληρο κίνημα (το πρώτο ιντερνετικό-τηλεοπτικό κίνημα, όπως το είπε το Βήμα, ουαου what idea !) χωρίς να τους έχει πει τίποτα συγκεκριμένο σε αυτούς τους δικούς τους ανθρώπους από πριν να μην φαίνονται μ…., που το έμαθαν από την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του.

Ούτε καν στον Παύλο που είναι και 25 χρόνια φίλοι και συστεγάζονται οι εκπομπές τους (Τσσσς…! Ωραίος φίλος!), γιατί με τον Πρετεντέρη μπορεί να βλέπονται στο Συγκρότημα αλλά δεν ήταν ποτέ και από την ίδια ακριβώς πλευρά (στον αγώνα εννοείται επικράτησης του πλέον εκλεκτού για τον Σταύρο Ψυχάρη) ώστε να ανταλλάσσουν και τις μύχιες σκέψεις τους…

Αδιευκρίνιστο πάντως μέχρι στιγμής παραμένει αν το είχε τουλάχιστον εκμυστηρευτεί στον διευθυντή του Χρήστο Παναγιωτόπουλο (ο ίδιος δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί επ´ αυτού στην Aixmi), που τραβάει κι ένα μεγάλο ζόρι τον τελευταίο καιρό ο άνθρωπος με τα ολισθαίνοντα νούμερα του δελτίου του.

Οπότε μάλλον να εικάσουμε εξαιτίας των νούμερων και η ανακοίνωση της πολιτικής κίνησης του Σταύρου Θεοδωράκη φιλοξενήθηκε στην 5η (!) θέση του κεντρικού δελτίου και στην 3η(!) από την ελληνική ειδησεογραφία, καθώς είναι γνωστό το γκελ του εν λόγω τηλε-αστέρα στο πλατύ τηλεοπτικό κοινό (!), ειδικά το γυναικείο.

Φυσικά και επειδή επρόκειτο για παιδί του Συγκροτήματος εδόθη και μια παραπάνω προσοχή (όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια!).

Ως εκ τούτου η όλη βαβούρα κράτησε 5(!) ολόκληρα λεπτά (βίντεο- σχολιασμοί), όπως δηλαδή είχε συμβεί ολωσδιόλου τυχαία (;) και με την ιδρυτική χοροεσπερίδα των 58 στο δελτίο ειδήσεων στις αρχές Δεκεμβρίου και με τον ίδιο ενθουσιασμό (άντε λίγο παραπάνω γιατί υπήρξε και… λαοθάλασσα εκείνη τη νύχτα στο Ακροπόλ, τουλάχιστον κατά τα λεγόμενα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου).

Τώρα το γεγονός π.χ. ότι η αξιωματική αντιπολίτευση χθες παρουσίασε τους οικονομικούς άξονες για την πολιτική της έναντι των επαγγελματιών και η παρουσίαση κράτησε μόλις 33 δεύτερα, μάλλον είναι μια απλή επιλογή που δεν έχει καμία υστερόβουλη σκέψη από τους κατασκευαστές του δελτίου.

Διότι όπως εύλογα μπορεί να συμπεράνει κανείς από τη όλη μεταχείριση που επεφύλαξαν στο ομολογουμένως άψογο κατά την πρωτοτυπία style της διακήρυξης του “ΠΟΤΑΜΙΟΥ” (είδες το Κλικ ;), το Mega έχει μπουχτίσει από τα παλιά κόμματα.

Έχει κουραστεί πια από τους παλιούς, παραδοσιακούς πολιτικούς (που τόσα χρόνια ανέβαζε και κατέβασε ο ΔΟΛ).

Έχει βαρεθεί με την αδικία (να βγαίνει να καταγγέλλει, να αποκαλύπτει ένα σωρό σκάνδαλα!) και αυτοί τι να κάνουν για τον στυλοβάτη τους;

Άντε καμιά ψωρο-άδεια να τους χορηγούν, άντε κανένα δάνειο, άντε να χαρίζουν κάτι βρωμοτριακόσια εκατομμύρια στο Μέγαρο, τίποτα δηλαδή ουσιώδες μετά από τόσα χρόνια και χρόνια στήριξης(!).

Έπειτα κι αυτός ο τριανταπεντάρης ο Ανδρέας Παπαδόπουλος δεν έχει και πολύ τηλεοπτική φωτογένεια… ενώ ο Σταύρος το ξέρει καλά το παιχνίδι (γι’ αυτό και στην ανακοίνωση του καμία μνεία για διαπλοκές και ΜΜΕ !).

Οπότε ήταν λογικό μια τέτοια αισιόδοξη, χαρμόσυνη είδηση να πάρει τέτοια Μegaλη διάσταση!

Ωστόσο μια μέρα μετά περιέργως πως (μα δεν πρόλαβε να ζυμωθεί εκ των άνω η δημιουργία, τι στο καλό;) υπήρξαν αρνητικες αντιδράσεις εντός του Συγκροτήματος.(Εμ πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις για τα ματιά του κόσμου…)

Ο διευθυντής του Βήματος Αντώνης Καρακούσης επιτέθηκε με σφοδρούς χαρακτηρισμούς στον μέχρι χθες συνάδελφο του …αναγκάζοντας τον κι αυτόν να απαντήσει μέσα απο την ιστοσελίδα του. Σε αυτόν μονάχα.

Σε κανέναν άλλο κι ας εισέπραξε αρκετές αντιδράσεις μέσα από τα social media.

Βέβαια στην δίπλα στήλη ο Σταύρος πλέον αντιμετωπίζεται ως ισότιμος πολιτικός παράγοντας. (Ουφ!)

Μεταξύ μας!

Τι θλιβερή ιστορία κι ετούτη! Σε τι απελπισία εχει φτάσει πλέον η Τετάρτη Εξουσία της Μιχαλακοπούλου που νομίζει ότι με ένα… backpack μπορεί να ξεγελάσει για άλλη μια φορά τις λαϊκές μάζες και να τις παρασύρει σε θολά ποτάμια.

Σχετικά άρθρα