Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης: “Η Ευρώπη δεν μπορεί να μας δώσει κάτι καλό αν δεν κλείσουν οι εκκρεμότητες”

Γεωργιάδης: “Η Ευρώπη δεν μπορεί να μας δώσει κάτι καλό αν δεν κλείσουν οι εκκρεμότητες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ευρώπη, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι «Η διαπραγμάτευση αυτή είναι η πιο δύσκολη και η δυσκολία είχε υποτιμηθεί από πολύ κόσμο ενδεχομένως και από κάποιους στην κυβέρνηση»,επισημαίνοντας ότι ο λόγος που υποτιμήθηκε ήταν το γεγονός ότι η χώρα είχε πετύχει σημαντική πρόοδο.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η Ευρώπη δεν μπορεί να μας δώσει κάτι καλό αν προηγουμένως δεν κλείσουν όλες του εκκρεμότητες του παρελθόντος», ενώ συμπλήρωσε πως «εάν μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση προσθέσεις και την προεδρική εκλογή τότε τα πράγματα περιπλέκονται σε μεγάλο βαθμό».

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», εκτίμησε πως η διαπραγμάτευση τελικά θα κλείσει καθώς όπως είπε «είναι προς το συμφέρον όλων» τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει ποια πράγματα θα δεχτεί η κυβέρνηση και ποια όχι.

Είπε επίσης πως «εάν δεν κλείσει η διαπραγμάτευση η χώρα θα μπει σε μια μεγάλη περιπέτεια και οι Έλληνες θα πληρώσουν την αφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει προβλήματα στην κρισιμότερη στιγμή της χώρας», εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση ορθώς λέει ότι δεν δέχεται παράταση του προγράμματος στην παρούσα φάση.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές «εάν δεν υπάρξει συμφωνία οι επιπτώσεις για τη χώρα θα είναι μεγάλες» σημειώνοντας ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η κυβέρνηση δεν θα έχει πολλές επιλογές. Οι εκλογές είναι ωραίο πράγμα αλλά δεν γεννούν λεφτά. Τόνισε τέλος πως το πρόβλημα της χώρας θα είναι οικονομικό και όχι πολιτικό.

Σχετικά άρθρα