Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μελάς κατέθεσε μήνυση για την υπόθεση δωροδοκίας στην εκλογή Προέδρου

Ο Μελάς κατέθεσε μήνυση για την υπόθεση δωροδοκίας στην εκλογή Προέδρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιώργος Σούκουρης, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, Παναγιώτης Μελάς, Πάνος Καμμένος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταυρούλα Ξουλίδου,

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη κατέθεσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Παναγιώτης Μελάς σε βάρος του μέλους ή στελέχους της ΝΔ κ. Σουκούρη, και κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας της βουλευτού του ίδιου κόμματος (ΑΝΕΛ) Σταυρούλας Ξουλίδου, όπως η τελευταία κατήγγειλε.

Ο κ. Μελάς φέρεται σύμφωνα με τον κ. Σουκούρη ότι “τα είχε ήδη πάρει” πριν γίνει η κρούση δωροδοκίας της κυρίας Ξουλίδου.

Υπενθυμίζεται ότι κυρία Ξουλίδου κατήγγειλε ότι «γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ανέφερε χαρακτηριστικά η εν λόγω βουλευτής ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της» και προσέθεσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο της ανέφερε ότι «τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια».

Τα όσα είπε η κυρία Ξουλίδου τα επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.

Ο κ. Μελάς στην μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην κυρία Κουτζαμάνη υπογραμμίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το επίμαχο ζήτημα, ενώ χαρακτηρίζει ψευδή, αισχρά και κατευθυνόμενα τα όσα αναφέρθηκαν στο πρόσωπό του. Ακόμη, τονίζει ότι όλα αυτά σε βάρος του κρύβουν σκοπιμότητα.

Παράλληλα, ο κ. Μελάς ζητάει από την ανωτάτη εισαγγελική λειτουργό την άμεση διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας και την απόδοση ευθυνών.

Σχετικά άρθρα