ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθύνει προσκλητήριο στη Λαμία για την παρουσίαση του βιβλίου του «Ιθάκη» το Σάββατο 28 Μαρτίου.
Υπογραμμίζοντας πως η εκδήλωση αφορά τόσο την ιστορική αποτίμηση όσο και τον σχεδιασμό για το μέλλον, ο κ. Τσίπρας δίνει το στίγμα μιας συζήτησης για «αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε μαζί», η οποία θα κορυφωθεί με την προσωπική του ομιλία στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (18.30).
Η παρουσίαση του βιβλίου «Ιθάκη» του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου στη Λαμία.
Η εκδήλωση εστιάζει στα πεπραγμένα του παρελθόντος, στις τρέχουσες εξελίξεις, αλλά πρωτίστως στις προτάσεις και τις αναγκαίες δράσεις για το μέλλον.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
Για το ιστορικό και πολιτικό αποτύπωμα του έργου θα τοποθετηθούν οι:
Δημήτρης Λιάκος, Οικονομολόγος
Αθανάσιος Λουκούπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Εύα Ρέντζου, Εικαστικός και Εκπαιδευτικός
Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Νομικός
Τη συζήτηση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.
Πληροφορίες προσέλευσης:
Τοποθεσία: Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11).
Ώρα έναρξης: 18.30.






