Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Ισραήλ για διήμερη επίσκεψη ο Κικίλιας

Στο Ισραήλ για διήμερη επίσκεψη ο Κικίλιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, Ισραήλ,

Διήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί την Τετάρτη και την Πέμπτη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ισραήλ, Γιο Ραμ Κόεν (Υο ram Cohen), και τον Διευθυντή Πολιτικών και Στρατιωτικών Υποθέσεων του υπουργείου Άμυνας και σύμβουλο Αμυντικής Ασφάλειας, Άμος Γκιλάντ (Amos Gilad).

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας του κ. Κικίλια με τον ομόλογό του Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας, κ. Γιτσακ Ααρόνοβιτς (Yitzhak Aharonovitch).

Την Πέμπτη, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα επισκεφθεί την Υπηρεσία Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του Ισραήλ SIBAT στην πόλη Λοντ (Lod), το Αρχηγείο της Υπηρεσίας Lahav 433, καθώς και χώρο μη επανδρωμένων αεροσκαφών UAV-Unmanned Aerial Vehicles.

Την ίδια ημέρα, ο κ. Κικίλιας θα γίνει δεκτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης Θεόφιλο Γ΄. Στη συνέχεια, θα παραστεί σε γεύμα που παρατίθεται προς τιμήν του από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Τσάχι Χάνεγκμπι (Tzachi Hanegbi).

Ο κ. υπουργός θα επισκεφθεί, επίσης, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου θα γίνει δεκτός από την Α.Θ.Μ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλο Γ’.

Στη συνέχεια θα παραστεί στο γεύμα, που παρατίθεται προς τιμήν του από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, κ. Τσάχι Χάνεγκμπι.

Ακολουθεί η επίσκεψη στο Μνημείο των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος (Yad Vashem), όπου ο κ. Κικίλιας θα καταθέσει στεφάνι.

Ο κύκλος των επισκέψεων του κ. Υπουργού ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο Κέντρο Ελέγχου και Επιχειρήσεων Mabat 2000, στο Αστυνομικό Τμήμα της Παλαιάς Πόλης.

Σχετικά άρθρα