Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πλην Μελά δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πλην Μελά δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Παναγιώτης Μελάς, Πάνος Καμμένος,

Το δεύτερο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβεβαίωσε ότι δεν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως επισημοποιήθηκε και η διαφοροποίηση του Παναγιώτη Μελά ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όλοι οι βουλευτές, εκτός του Παναγιώτη Μελά, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ του προεδρείου με τους άλλους βουλευτές, σήκωσαν το χέρι τους, συμφωνώντας να μην ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η στάση του Παναγιώτη Μελά προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνέδρων, ενώ ο πρόεδρος του συνεδρίου, Παναγιώτης Σγουρίδης, απευθυνόμενος στο σώμα, ζήτησε να εκφραστεί δημοσίως η όποια διαφωνία.

Δεν τοποθετήθηκε κανείς και, σύμφωνα με τον κ. Σγουρίδη, «η απόφαση να μην ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ομόφωνη».

«Δεν θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, που θα έχουμε εκλογές. Όσοι αντέξουν, θα συνεχίσουν μαζί μας. Όσοι δεν αντέξουν, ας κατέβουν τώρα από το καράβι. Κάθε φορά που κάποιος δεν άντεχε, ερχόντουσαν άλλοι εκατό. Τους θέλουμε όλους, αλλά μπορούμε και μόνοι μας» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά την ψηφοφορία.

Σχετικά άρθρα