Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κατερίνα Μάρκου θα ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας αρκεί να…

Η Κατερίνα Μάρκου θα ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας αρκεί να…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Μάρκου, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηρίξει την κυβέρνηση ψηφίζοντας τον προτεινόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον προσεχή Φεβρουάριο η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου.

H Θεσσαλονικιά, σύμφωνα με ανάρτηση των Παραπολιτικών, μίλησε στην Εγνατία TV ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ψηφίσει “ένα πρόσωπο του κομματικού σωλήνα”, όπερ και σημαίνει πως εάν προταθεί ένα μη πολιτικό πρόσωπο, η κυβέρνηση μπορεί να την υπολογίζει στους 180.

“Σημαντικό ρόλο για μένα θα παίξει το πρόσωπο και το διακύβευμα. Ποτέ δεν θα ψήφιζα ένα πρόσωπο που είναι του κομματικού σωλήνα. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μια κυβέρνηση που δεν παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη μεταμνημονιακή εποχή. Η κυβέρνηση δεν μας λέει τι θα γίνει με την ανάπτυξη, την απασχόληση και τα εισοδήματα. Θέλω να βγει η κυβέρνηση και να μας πει πώς θα στηριχτούν οι επιχειρήσεις, αν θα μειωθεί το κόστος του ρεύματος, το κόστος του χρήματος, το κόστος ασφάλισης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Για μένα είναι αυτά τα βασικά κριτήρια”, σημείωσε η Κατερίνα Μάρκου.

Παράλληλα, η βουλευτίνα άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι την “τρομάζει” ο τρόπος με τον οποίο το κόμμα αλλάζει στάση για το αν θέλει πρώτα εκλογές και μετά εκλογή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή εκλογή Προέδρου τώρα και εκλογές το φθινόπωρο.

Τέλος, ερωτηθείσα για την πρόσφατη επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στον Λαγκαδά, όπου η ίδια ξενάγησε τον αρχηγό του Ποταμιού εκεί, η Κατερίνα Μάρκου απέφυγε να μιλήσει για την ακριβή ανάμειξή της στο κόμμα, αρκούμενη στο να πει πως θα ξεναγούσε στο χωριό της οποιονδήποτε αρχηγό κόμματος το επισκεπτόταν.

Σχετικά άρθρα