Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρδούβελης: Εκλαμβάνω ως αυτονόητη την στήριξη του Πρωθυπουργού

Χαρδούβελης: Εκλαμβάνω ως αυτονόητη την στήριξη του Πρωθυπουργού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γκίκας Χαρδούβελης, Ληξιπρόθεσμες Οφειλές,

«Εκλαμβάνω την έμπρακτη εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού και του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης ως αυτονόητη» τονίζει ο Γκίκας Χαρδούβελης για τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Επένδυση”.

Όσον αφορά την ρύθμιση για τις 100 δόσεις ο Γκίκας Χαρδούβελης υπερασπίζεται την τελική ρύθμιση σημειώνοντας ότι “και μετά την τελευταία διάταξη που κατατέθηκε στη Βουλή είναι μία ρύθμιση που διευκολύνει έμπρακτα τη συντριπτική πλειονότητα των οφειλετών που πραγματικά θέλουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και αδυνατούν να το κάνουν λόγω της κρίσης. Είναι, επίσης, μια ρύθμιση κοινωνικά δίκαιη, αφού δεν εξισώνει τους συνεπείς με τους σκοπίμως ασυνεπείς. Είναι μία πολύ καλή ρύθμιση και εκτιμώ ότι θα λειτουργήσει αποτελεσματικά και για το κράτος και για τους πολίτες, ιδίως για τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα».

Ο Γκίκας Χαρδούβελης ταυτόχρονα κάνει άνοιγμα στους κυβερνητικούς βουλευτές που ΄χουν ασκήσει έντονη κριτική εναντίον του επισημαίνοντας ότι “οι βουλευτές της πλειοψηφίας είναι εκείνοι που έχουν σηκώσει το μεγάλο βάρος της διάσωσης της οικονομίας και της χώρας. Είμαι βέβαιος ότι είναι έτοιμοι να στηρίξουν έμπρακτα μία νέα, ασφαλή συμφωνία με τους δανειστές και εταίρους μας που θα φέρει τη χώρα στην επόμενη ημέρα».

Σχετικά άρθρα