Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής μπέρδεψε τον Εωσφόρο με την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία!

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής μπέρδεψε τον Εωσφόρο με την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Εθνική Θρησκεία, Οδυσσέας Πατεράκης, Χρυσή Αυγή,

Ότι στη Χρυσή Αυγή τα έχουν κάνει κουλουβάχατα και έχουν βάλει στο μίξερ Ορθοδοξία, Αρχαία Ελληνική Θρησκεία και αποκρυφισμό, το καταλαβαίνει εύκολα όποιος έχει σχετικές γνώσεις.

Όπως λέει όμως ο σοφός λαός μας, χειρότερη από την αμάθεια, η ημιμάθεια… Και η τελευταία στη Χρυσή Αυγή δίνει και παίρνει. Δεν είναι πρώτη φορά που στελέχη της οργάνωσης βρίσκονται εκτεθειμένα με κείμενά τους, ακριβώς επειδή, στο μπλέντερ του μυαλού τους στροβιλίζονται γνωστικοί ογκόλιθοι που αδυνατούν να κατανοήσουν, εξάλλου όπως είναι φανερό, οι χρυσαυγίτες περισσότερο γρυλίζουν παρά μιλάνε…

Τελευταίο θύμα του “μυαλού” ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο και εποχικός πυροσβέστης, Οδυσσέας Πατεράκης, ο οποίος μπέρδεψε τον Εωσφόρο με την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία και τώρα πρέπει να εξηγεί στο φιλορθόδοξο πλήρωμα του κόμματός του “τι θέλει να πει ο ποιητής”.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο «Ελεύθερος Τύπος», ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κάνει θετικές αναφορές στο σκοτάδι και στην… Κόλαση, στο βιβλίο του με τίτλο «Το Αστραφτερό Σκοτάδι του Εωσφόρου- Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία».

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει σε απόσπασμα από το ίδιο βιβλίο: «Φωνή από την άβυσσο σου γνέφει και δειλά, με πάλλευκες εικόνες ως της Κόλασης, πνιγμένο φως θωρώντας στ’ αστραφτερό σκοτάδι σου, τον πόνο αναπολώντας κάποιας χαμένης γης».

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι τον πρόλογο του βιβλίου του υπογράφει ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος! Ο Πατεράκης υποστηρίζει από την πλευρά του ότι οι στίχοι γράφτηκαν «ποιητική αδεία» όταν ήταν από 12 έως 15 χρονών και εκδόθηκαν το 1982, όταν ο ίδιος ήταν 17 ετών.

Βεβαίως, όπως είναι γνωστό, στην Αρχαία Ελληνική Θρησκεία δεν υπάρχει ούτε κόλαση, ούτε σατανάς. Αυτά ανήκουν στην εβραϊκή θρησκευτική παράδοση, αλλά που να κατανοήσει τέτοιες λεπτομέρειες ο με… ποιητικές ανησυχίες χρυσαυγίτης. Ουγκ και πολύ είναι…

Σχετικά άρθρα