Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο πλήγμα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες: “Θα ψηφίσω Πρόεδρο αν…”

Νέο πλήγμα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες: “Θα ψηφίσω Πρόεδρο αν…”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Μνημόνιο, Παναγιώτης Μελάς, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεδρίασαν την Τρίτη και αποφάσισαν ομόφωνα να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Όμως σήμερα ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Μελάς δήλωσε στον Βήμα FM ότι «θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναλόγως βέβαια με το ποιος θα είναι υποψήφιος, γιατί εάν πάμε σε εκλογές θα πάει πίσω η χώρα».

“Καθένας έχει την άποψή του. Σεβαστή η άποψη καθενός, αλλά λειτουργώ με το δικό μου μυαλό. Έχω λάβει τις αποφάσεις μου. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει τι θα γίνει. Θα δω τις λεπτομέρειες και θα λειτουργήσω με ό,τι πιστεύω συνειδητά ότι είναι για το καλό του λαού. Αυτό το έχω πει από την αρχή (ότι αν είναι υποψήφιος ο Κ. Καραμανλής θα ψηφίσω). Δεν μπορεί να κατέβει για ΠτΔ ο Καραμανλής που τον είχαμε και πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό και απ’ όλα και να μην τον ψηφίσουμε. Για κάτσε, μισό λεπτό…” δήλωσε ο Παναγιώτης Μελάς.

Όμως προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω.

Για το αν θα ψήφιζε και οποιαδήποτε συμφωνία με τους δανειστές, η οποία ξεφεύγει από τη μνημονιακή λογική ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε με νόημα ότι «βεβαίως. Ό,τι θα έδινε ανάσα στο λαό, θα το ψήφιζα. Το έχω πει εδώ και ένα χρόνο. Ό,τι νομοσχέδιο είναι υπέρ του λαού, θα το ψηφίσω. Δεν λειτουργούσα και δεν λειτουργώ με παρωπίδες.»

Σχετικά άρθρα