Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπουτάρης για Αμφίπολη: “Περιμένουμε πότε θα βγει από τη γωνία ο Μεγαλέξανδρος”

Μπουτάρης για Αμφίπολη: “Περιμένουμε πότε θα βγει από τη γωνία ο Μεγαλέξανδρος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμφίπολη, Αρχαία Αμφίπολη, Αρχαιολογία, Γιάννης Μπουτάρης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Μακεδονικός Τάφος, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Τύμβος Καστά,

“Ακόμη κι αν βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη, δεν θα έδινα το παρών στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας στην Αμφίπολη” δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εκφράζοντας την ενόχλησή του για τον χειρισμό της υπόθεσης των ανασκαφών στην Αμφίπολη.

«Δεν θέλω το θέμα της Αμφίπολης να γίνει ένα παραμυθόδραμα. Ο Καραμανλής είχε μυαλό. Όταν ο Ανδρόνικος έκανε τις ανασκαφές στη Βεργίνα, έκανε έναν χρόνο να πάει στον τάφο του Φιλίππου. Αφού τον ενημέρωσε ο Ανδρόνικος, πήγε κι έδωσε όσα χρήματα μπορούσε να δώσει» τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε επίσης: «Αυτή η θηριωδία πρέπει να σταματήσει. Περιμένουμε πότε θα βγει από τη γωνία ο Μεγαλέξανδρος. Και μπερδεύουμε και την αρχαιολόγο που κάνει τη δουλειά της . Ξαφνικά Αμφίπολη θα γίνει το κέντρο του κόσμου. Καμία αντίρρηση. Ακόμη και να βρούμε τον Μεγαλέξανδρο βαλσαμωμένο. Όμως δεν μου αρέσει η επιπολαιότητα στη διαχείριση της κατάστασης».

Σχετικά άρθρα