Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναγιωτόπουλος: Τρελάναμε τον κόσμο με τον ΕΝΦΙΑ

Παναγιωτόπουλος: Τρελάναμε τον κόσμο με τον ΕΝΦΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, ΕΝΦΙΑ, Πάνος Παναγιωτόπουλος,

«Όλη αυτή η ιστορία που συνδέεται με τον ΕΝΦΙΑ, έχει δημιουργήσει μια υπερχειλίζουσα οργή στην ελληνική κοινωνία” σχολίασε σήμερα ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο Real FM κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει νέο νόμο δικαιότερο σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “θεωρώ απαραίτητο η κυβέρνηση να βγει και να ανακοινώσει ότι από του χρόνου, ο φόρος αυτός θα καταργηθεί και θα αντικατασταθεί με έναν νέο φόρο, δικαιότερο που θα βασίζεται στις νέες αντικειμενικές αξίες και θα έχει μεγαλύτερη αποδοχή από τον κόσμο. Μέχρι τώρα, όλη σχεδόν η εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ, χαρακτηρίστηκε από παραλείψεις και λάθη, με αποτέλεσμα, ο πολίτης να ακούει ΕΝΦΙΑ και να τρελαίνεται».

«Η ζημιά που έγινε είναι μεγάλη και είναι και επαναλαμβανόμενη. Είναι προς τιμήν του κ. Σαμαρά που βγήκε μπροστά και το χαρακτήρισε λάθος, αλλά δεν μπορεί όλων τα λάθη να σπάνε στην πλάτη του κ. Σαμαρά και να το πληρώνει η κυβέρνηση. Αυτό το πολιτικό κεφάλαιο του Πρωθυπουργού, δεν μπορεί κανείς να το ξοδεύει τόσο άσκοπα. Πρέπει να υπάρξει καταμερισμός ευθυνών και αυτός ο καταμερισμός να έχει ονοματεπώνυμο» κατέληξε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Σχετικά άρθρα