Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Είναι ώρα να φύγουν και ο Ραχόι και ο Σαμαράς

Τσίπρας: Είναι ώρα να φύγουν και ο Ραχόι και ο Σαμαράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Podemos, Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Μαριάνο Ραχόι, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

“Τώρα είναι η ώρα να φεύγουν και ο Ραχόι και ο Σαμαράς”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την Ισπανία, μιλώντας στο Ιδρυτικό συνέδριο του Podemos.

“Σας γέννησαν οι πλατείες της αγανάκτησης. Οι ίδιες πλατείες δυνάμωσαν και μας στην Ελλάδα. Σας θυμίζω οτι τότε εσείς δώσατε το έναυσμα και μεις πιάσαμε το νήμα. «Τι ώρα είναι; Ώρα να φύγουν», έγραφαν τα πανό στη Πλατεία ντελ Σολ και στην Πλατεία Συντάγματος. Τι ώρα ειναι τώρα Ώρα να φεύγουν και ο Ραχόι και ο Σαμαράς . Ώρα να έρθουμε. Οι λαοί του Νότου. Με τις δυνάμεις της ελπίδας και της ανατροπής στην Ελλάδα και την Ισπανία”.

Ο κ. Τσίπρας, στην ομιλία του επανέλαβε την βεβαιότητα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας το 2015.

“Σήμερα είμαστε εμείς, στην Ελλάδα, ένα βήμα πριν από την ιστορική ευθύνη της διακυβέρνησης με το λαό, για το λαό. Αύριο έρχεται η δική σας σειρά. Τα χρόνια που έρχονται ο Νότος, η Ευρωπαϊκή περιφέρεια θα ξαναγράψει την Ιστορία της Ευρώπης.

Η αλλαγή έχει ήδη ξεκινήσει. Στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιρλανδία οι συσχετισμοί έχουν ήδη αλλάξει. Μαζί θα αλλάξουμε και την πολιτική ατζέντα. Θα Προωθήσουμε τις τρεις προϋποθέσεις. Το τρίπτυχο για ν’ ανασάνει η Ευρώπη τον αέρα της ανάπτυξης”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση ήταν η απάντηση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη με αφορμή την ομιλία του κ. Τσίπρα στο συνέδριο του «Podemos» στην Ισπανία:

“Ο κ. Τσίπρας πήγε στην Ισπανία για να πει πως είναι ώρα να …φύγει και ο Πρωθυπουργός κ. Ραχόι. Φαίνεται πως εργολαβικά έχει αναλάβει να …διώξει όλες τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις της Ευρώπης.

Στο ερώτημα του κ. Τσίπρα «τι ώρα είναι;» δίνουμε την απάντηση:

Είναι ώρα να ξυπνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από τον βαθύ του ύπνο.

Είναι ώρα να ξυπνήσουν όλοι όσοι μένουν κολλημένοι στο χθες”.

Αλλά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, άφησε αναπάντητη τη δήλωση της κ. Βούλταεψη.

“Όσο η κ. Βούλτεψη «ξαγρυπνά» για να βγάζει ανακοινώσεις άνευ πολιτικού περιεχομένου, ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει την εναλλακτική πολιτική πρόταση απέναντι στην Ευρώπη των μνημονίων”, ανέφερε σε ανακοίνωση του.

Σχετικά άρθρα