Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Μετά το μνημόνιο οι επιλογές θα είναι δικές μας

Βενιζέλος: Μετά το μνημόνιο οι επιλογές θα είναι δικές μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, Μνημόνιο, ΠΑΣΟΚ, Τρόικα,

“Έχουμε κάνει βήματα και θα πάψει να υπάρχει, ελπίζω πολύ σύντομα, αυτή η κατάσταση της μεγάλης δυσπιστίας απέναντι στη χώρα” τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακών Εφημερίδων υπογραμμίζοντας ότι αυτό είναι αποτέλεσμα “των ιδεολογικών στερεοτύπων των συντηρητικών που κυριαρχούν διεθνώς και στην Ευρώπη, γιατί αυτοί είναι οι συσχετισμοί των δυνάμεων, παρά τα επιφαινόμενα, που επιβάλλουν λεπτομέρειες στους όρους μιας δανειακής σύμβασης, γιατί αυτό είναι το μνημόνιο”.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για την επικείμενη έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο υποστηρίζοντας ότι μετά «οι επιλογές θα είναι δικές μας επιλογές. Οι στόχοι θα είναι συμφωνημένοι και πρέπει να είναι συμφωνημένοι μέσα σε μια νομισματική ζώνη και σε μια οικονομική ένωση».

“Η Ελλάδα πράγματι αντιμετωπίζει πίεση, εδώ και καιρό, πριν την τρόικα, πριν το μνημόνιο, προκειμένου να μειωθούν τα διοικητικά βάρη και το κόστος διαφόρων λειτουργιών”, τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Σχετικά άρθρα