Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις προς Τρόικα: “Τι κάνετε, ρε παιδιά… Μας λείψατε, αλήθεια σας λέω”

Άδωνις προς Τρόικα: “Τι κάνετε, ρε παιδιά… Μας λείψατε, αλήθεια σας λέω”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Τρόικα,

Το παραπολιτικό του ΒΗΜΑτοδότη για τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι αποκαλυπτικό για το πολιτικό ανάστημα του ανδρός που κατά δήλωσή του είναι ο πιο μνημονιακός πολιτικός στη χώρα.

Ο υπουργός Υγείας ήταν πολύ χαρούμενος που θα έβλεπε την Τρόικα μετά από καιρό (δεν κάνουμε πλάκα). Συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της στο υπουργείο Ανάπτυξης και όχι στο υπουργείο Υγείας.

Ο ΒΗΜΑτοδότης τον περιγράφει χαρούμενο, φρεσκοχτενισμένο, με κόκκινη γραβάτα και με πλατύ χαμόγελο. Προσερχόμενος στη σύσκεψη με τους ελεγκτές, αφού πρώτα χαιρέτησε, τους είπε με ειλικρινή αγάπη και συμπάθεια:

«Τι κάνετε, ρε παιδιά; Πώς είστε; Χαθήκατε; Δηλαδή χαθήκαμε. Μας λείψατε, αλήθεια σας λέω, έχουμε να σας δούμε πολύ καιρό».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποιος μετέφραζε στους Τροϊκανούς, αυτοί άκουγαν και γελούσαν αλλά δεν ανταπέδωσαν το θερμό καλωσόρισμα του υπουργού Υγείας.

Ο ΒΗΜΑτοδότης δεν μας αποκάλυψε εάν ο Άδωνις προσφέρθηκε να τους φέρει καφέ ή τυρόπιτες από τον δίπλα φούρνο, δυστυχώς δεν μάθαμε περισσότερα από τα μαθήματα (αρχαιο)ελληνικής φιλοξενίας του “αρχαιολάτρη” Υπουργού!

Σχετικά άρθρα