Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: Ο Καρατζαφέρης κινδυνεύει να μπει φυλακή αν…

Άδωνις: Ο Καρατζαφέρης κινδυνεύει να μπει φυλακή αν…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Καρατζαφέρης, Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός,

“Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα πάει φυλακή και μάλιστα για πολλά χρόνια. Αν αληθεύει. Αν αποδειχθούν όλα αυτά στο δικαστήριο” τόνισε σε συνέντευξή του ο Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι “το θέμα δεν θα είναι και δεν είναι πολιτικό. Θα πάει φυλακή”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Βήμα FM για την υπόθεση με τις off shore που φέρεται να έχει ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε πως ξαφνιάστηκε και ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα, τόσο εκείνος όσο και ο κ. Πλεύρης.

“Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έχει άλλη εξήγηση. Όλοι ξέραμε ότι είναι πλούσιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι είναι φτωχός. Ποτέ δεν τον ρωτήσαμε για offshore ούτε μας είπε ποτέ να είμαστε πιο διακριτικοί για τις offshore με τις ερωτήσεις στη Βουλή» υπογράμμισε ο Άδωνις γεωργιάδης σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι αν ισχύουν όλα αυτά τότε θα μπουν τίτλοι τέλους σο ΛΑΟΣ.

Όσον αφορά το δημοσίευμα της Αυγής που αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά του ίδιου όσο και κατά του Θάνου Πλέυρη, επειδή ως βουλευτές του ΛΑΟΣ είχαν καταθέσει δεκάδες ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε επίσης πως «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Ας μου ξανακάνουν 100 φορές. Δε θα βρουν τίποτα”.

Σχετικά άρθρα