Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλεύρης: Η Αυγή και ο Σκουρλέτης είναι λασπολόγοι

Πλεύρης: Η Αυγή και ο Σκουρλέτης είναι λασπολόγοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Καρατζαφέρης, Εφημερίδα Αυγή, Θάνος Πλεύρης, Πάνος Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ,

“Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε να ελεγχθεί το πόθεν έσχες μου. Θα έπρεπε κάποιος απ’ τους συναδέλφους, να πει στον κο Σκουρλέτη ότι τα πόθεν έσχες ελέγχονται κάθε χρόνο” απάντησε από το βήμα της Βουλής ο Θάνος Πλεύρης για το σημερινό δημοσίευμα της Αυγής που αφήνει υπαινιγμούς με αφορμή την έρευνα για τις off shore εταιρείες του Γιώργου Καρτζαφέρη.

“Ποια είναι όμως η αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ; Αναφέρονται στην ερώτηση, αλλά δεν λένε ποια είναι η ερώτηση. Εμείς εγκαλούσαμε την τότε κυβέρνηση, γιατί έβαζε κάποιους όρους στη σύμβαση που ήταν εις βάρος του Δημοσίου για τα Super Puma και σεις μας ελέγχετε ότι ρωτήσαμε! Και η απάντηση του υπουργού τότε, ήταν πως αποδέχεται πολλά απ’ όσα λέγαμε! Η λάσπη όμως του κου Σκουρλέτη, ήταν “να πούμε κάτι, να μείνει κάτι” συμπλήρωσε οργισμένος ο βουλευής της Νέας Δηνοκρατίας πλέον.

Τέλος ο Θάνος Πλεύρης χαρακτήρισε λασπολόγους τον Πάνο Σκουρλέτη και την Αυγή για το δημοσίευμα δηλώντας ταυτόχρονα περήφανος για όλες τις ερωτήσεις που έχει κάνει.

Ο Πάνος Σκουρλέτη, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων γνωστοποίησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται να ζητήσει έλεγχο πόθεν έσχες των Άδωνι Γεωργιάδη και Αθανάσιου Πλεύρη για την υπόθεση των εξοπλιστικών στην οποία έχει εμπλακεί από την Κυριακή ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Απαντώντας σε ερώτηση με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της «Αυγής» ο Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε από τους δύο βουλευτές «να δώσουν εξηγήσεις αν γνώριζαν τι υπογράφουν», ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά «η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Γ. Καρατζαφέρη να επεκταθεί και στους δύο πρώην βουλευτές του».

Σχετικά άρθρα