Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα Σκουρλέτη: Έλεγχο πόθεν έσχες για Άδωνι και Πλεύρη

Βόμβα Σκουρλέτη: Έλεγχο πόθεν έσχες για Άδωνι και Πλεύρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Offshore Εταιρείες, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Καρατζαφέρης, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Θάνος Πλεύρης, Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, Πόθεν Έσχες,

Βόμβα επιφύλασσε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Πάνο Σκουρλέτη, καθώς όπως γνωστοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται να ζητήσει έλεγχο πόθεν έσχες των Άδωνι Γεωργιάδη και Αθανάσιου Πλεύρη για την υπόθεση των εξοπλιστικών στην οποία έχει εμπλακεί από την Κυριακή ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Η υπόθεση η οποία έφτασε τον επικεφαλής του ΛΑ.Ο.Σ πολύ κοντά στην παραίτηση, κάτι το οποίο αποφεύχθηκε για τον κ. Καρατζαφέρη μέχρι… νεωτέρας, δεν φαίνεται ότι θα λήξει τόσο εύκολα.

Απαντώντας σε ερώτηση με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της «Αυγής», βάσει του οποίου οι δύο πρώην βουλευτές του ΛΑ.0.Σ και νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υπέγραφαν ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα, τα οποία σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετίζονται με τα εμβάσματα του 1,6 εκατ. που βρέθηκαν σε δύο υπεράκτιες (offshore) εταιρίες του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ως εκ τούτου ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται να ζητήσει να επεκταθεί η έρευνα πόθεν έσχες που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Γιώργο Καρατζαφέρη και στους κ.κ. Γεωργιάδη και Πλεύρη.

Ο κ. Σκουρλέτης ζήτησε από τους δύο βουλευτές «να δώσουν εξηγήσεις αν γνώριζαν τι υπογράφουν», ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά «η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Γ. Καρατζαφέρη να επεκταθεί και στους δύο πρώην βουλευτές του».

Σχετικά άρθρα