Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Βρισκόμαστε στο τέλος μιας επίπονης προσπάθειας

Σαμαράς: Βρισκόμαστε στο τέλος μιας επίπονης προσπάθειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κύκλος Νέων Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών,

«Βρισκόμαστε στο τέλος μιας επίπονης προσπάθειας, διανύουμε τα τελευταία χιλιόμετρα, ο χρόνος έχει πυκνώσει, στο τέλος θα τα καταφέρουμε σίγουρα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκδήλωση του Κύκλου Νέων Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός « για να βγει η Χώρα οριστικά από την κρίση και για να μην ξαναμπεί σε ένα τέτοιο φαύλο κύκλο, εξαρτάται από την παραγωγική της ικανότητα και από την ανταγωνιστικότητά μας. Δηλαδή από την παραγωγή διεθνώς εμπορεύσιμων, ποιοτικών και καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Αυτό εγώ το φωτογραφίζω, το ονομάζω, το βαφτίζω ως εξωστρέφεια. Με την επιχειρηματικότητα στην καρδιά αυτού του νέου μοντέλου Ανάπτυξης που θέλουμε για την Ελλάδα. Με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στο μυαλό, στο σπίτι και στην επιχείρηση κάθε χώρας στον κόσμο. Με τη συνεχή φιλοδοξία να κερδίζουμε ξένες αγορές. Αλλά και με την ανάγκη να ανταγωνίζονται τα προϊόντα μας, μέσα στην Ελληνική αγορά με τα ξένα προϊόντα, τα οποία αυτή τη στιγμή εισάγουμε…

Αυτά όλα είναι- πιστεύω- ο μόνος δρόμος για να βγούμε οριστικά από αυτή την κρίση. Είναι αυτό το σχέδιο, το οποίο σιγά-σιγά το χτίζουμε μέσα στις δυσκολίες αλλά το χτίζουμε στέρεα, σε αυτή την Νέα Ελλάδα που θέλουμε να φτιάξουμε».

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε λεπτομερώς στις μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση του , δίνοντας έμφαση στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίλυση του προβλήματος της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, αλλά και του περιορισμού του ρόλου του κράτους στον εποπτικό του ρόλο.

Σχετικά άρθρα