Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιάννα προς Βούτση: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν κερδοφόροι

Γιάννα προς Βούτση: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν κερδοφόροι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Νίκος Βούτσης,

Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Νίκου Βούτση, όπου μιλώντας στο στο Action24, ανέφερε ότι «στην κ. Αγγελοπούλου, πρέπει να επισημανθεί ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη μεγάλη εκκρεμότητα… Έχει σχέση με το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο και αυτός είναι ο επίσημος απολογισμός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004», η Γιάννα του απάντησε.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν κερδοφόροι» σημειώνει στην επιστολή της η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων Γιάννα Αγγελοπούλου τονίζοντας ωστόσο ότι χρειάζεται μία επιστημονικά θεμελιωμένη διερεύνηση του θέματος που έχει αναλάβει το ΙΟΒΕ και την οποία στηρίζει.

“Έχει ήδη υπάρξει λίαν έγκαιρα η πλήρης αποτύπωση στα Μέσα Επικοινωνίας της εποχής των οικονομικών δεδομένων της Οργανωτικής Επιτροπής, μέσα από τον ισολογισμό της, που- σημειώνω- υπήρξε κερδοφόρος. Ως προς το ευρύτερο θέμα του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων που ανέλαβε η Ελληνική Δημοκρατία, ο υπουργός Οικονομικών προ καιρού Γιάννης Στουρνάρας, τοποθετήθηκε στη Βουλή διεξοδικά επί του ζητήματος, με αφορμή ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννη Πανούση» προσθέτει η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Σχετικά άρθρα