Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατούλης: Μόνιμο μηχανισμό μείωσης των συντάξεων στήνει η κυβέρνηση

Στρατούλης: Μόνιμο μηχανισμό μείωσης των συντάξεων στήνει η κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Δημήτρης Στρατούλης, Επικουρικές Συντάξεις, Εφάπαξ, Συντάξεις, ΣΥΡΙΖΑ,

Να μετατρέψει την ενοποίηση των Ασφαλιστικών ταμείων σε ένα υπερταμείο, σε μόνιμο μηχανισμό μείωσης των κύριων συντάξεων και εξαέρωσης των επικουρικών συντάξεων και των εφάπαξ, σκοπεύει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου της ΕΕΚΕ Υπ. Εργασίας.

Με αφορμή τις δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Εργασίας για το Ασφαλιστικό, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου, ο κ. Στρατούλης, δήλωσε :

«Διάφοροι κυβερνητικοί παράγοντες του Υπ. Εργασίας, οι οποίοι μίλησαν σήμερα στο συνέδριο του Ελληνοαμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου, ουσιαστικά επιβεβαίωσαν ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να αξιοποιήσει ως εργαλείο την ενοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων σε ένα «υπερταμείο», για να στήσει μόνιμο μηχανισμό μείωσης των κύριων συντάξεων και εξαέρωσης των επικουρικών και των εφάπαξ παροχών.

Οι δήθεν κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, όπως αποκαλύφθηκε και με τη δημοσίευση στην εφημερίδα ΑΥΓΗ των εγγράφων της προς την τρόικα, μετατράπηκαν σε ροζ πλαστικές κορδέλες!

Ο λαός με τους αγώνες και την ψήφο του μπορεί και πρέπει να βάλει ένα τέλος στην κοινωνική καταστροφή και στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που, μαζί με την τρόικα, προσπαθεί να την ολοκληρώσει».

Σχετικά άρθρα