Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Απερρίφθη το αίτημα διαγραφής του Κασσελάκη – Τι θα γίνει με τη συνάντηση των υποψηφίων

ΣΥΡΙΖΑ: Απερρίφθη το αίτημα διαγραφής του Κασσελάκη – Τι θα γίνει με τη συνάντηση των υποψηφίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Παππάς, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Ράνια Σβίγκου, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Με ψήφους 8 έναντι 6 η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απέρριψε το αίτημα του Θέμη Μουμουλίδη για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα η πλειοψηφία του οργάνου που πρόσκειται στον Στέφανο Κασσελάκη αποφάσισε να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση χωρίς να την εξετάσει επί της ουσίας.

Η συμπεριφορά της Επιτροπής αποτελεί πρόκριμα και για την στάση της εφόσον έλθει προς συζήτηση αίτημα διαγραφής του για το εξώδικο που έχει στείλει στην Πολτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή.

Η στάση τους υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη είναι εκ των προτέρων δεδομένη ανεξάρτητα από το βάσιμο και την βαρύτητα των εναντίον του καταγγελιών.

ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης – Κασσελάκης στη συνάντηση, στον «αέρα» οι υπόλοιποι

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον την Πέμπτη 10/10, μια συνάντηση των 5 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ με τη θεσμική παρουσία της Ράνιας Σβίγκου και του Νίκου Παππά, παρά τις σχετικές αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη και του Στέφανου Κασσελάκη, που επιμένουν για την πραγματοποίηση της.

Όπως όλα δείχνουν, οι βεβαιότητα των δύο δεν εκφράζει τίποτα άλλο από ένα εξελισσόμενο blame game, καθώς όλες οι άλλες πλευρές διαρρέουν πως δεν πρόκειται να προσέλθουν στη συνάντηση της Πέμπτης 10/10, με το κλίμα στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου να παραμένει οξυμένο μετά τα εξώδικα που έστειλε την Τρίτη 8/10 ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι πρόεδροι επισημαίνουν ότι θα προσέρχονταν σε μια συνάντηση μόνο αν γίνονταν υπό την αιγίδα των οργάνων του κόμματος και ξεκαθαρίζονταν το θέμα του εξώδικου, ενώ η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς, υπογραμμίζουν ότι θα συμμετείχαν σε συνάντηση μόνο αν προσέρχονταν όλοι οι υποψήφιοι.

Φαίνεται, λοιπόν, πως το θέμα του εξώδικου Κασσελάκη, εφόσον δεν έχει αποσυρθεί, δυναμιτίζει την πραγματοποίηση της συνάντησης.

Σχετικά άρθρα