Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε πανικό ο Μητσοτάκης για το αν Καραμανλής και Σαμαράς θα παραβρεθούν στα «γενέθλια» της ΝΔ

Σε πανικό ο Μητσοτάκης για το αν Καραμανλής και Σαμαράς θα παραβρεθούν στα «γενέθλια» της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,

Σε πανικό βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βλέποντας ότι το πλέον πιθανό είναι πως οι δυο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς θα του γυρίσουν την πλάτη και δεν θα παραβρεθούν στη γιορτή για τα 50 χρόνια του κόμματος στη Ρηγίλλης.

Εάν αυτό τελικά συμβεί, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ένα ακόμη προσωπικό πλήγμα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα προκαλέσει νέες φουρτούνες στη ΝΔ, καθώς ήδη το τελευταίο διάστημα αυξάνονται οι φωνές κατά του πρωθυπουργού για τις πρακτικές και τις πολιτικές που ακολουθεί τόσο από μερίδα βουλευτών του κόμματος, όσο και από μεγάλο αριθμό στελεχών που θεωρούν ότι ΝΔ έχει πλέον απωλέσει την «ταυτότητα» της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπροστά σ’ αυτή την προοπτική έβαλε νερό στο κρασί του και τηλεφώνησε προσωπικά και στους δύο πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της ΝΔ, προκειμένου να τους προσκαλέσει στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή (4/10) στη Ρηγίλλης.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν και ιδιαίτερα θερμοί απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη με ένα … «θα δούμε», που από την πλευρά του πρωθυπουργού μάλλον ερμηνεύτηκε ως αρνητική απάντηση, με τις ίδιες πληροφορίες να θέλουν τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, να μην δίνουν το «παρών» στα 50 χρόνια της Νέα Δημοκρατίας.

Έτσι καταστρέφονται τα σχέδια Μητσοτάκη να καταστήσει την εκδήλωση στη Ρηγίλλης για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας ως ένα ορόσημο συσπείρωσης και συστράτευσης της όλης κεντροδεξιάς.

Σχετικά άρθρα