Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάριος Σαλμάς – «Τον εκβίασαν για να μη μιλήσει» – Σοβαρές καταγγελίες κατά Μητσοτάκη

Μάριος Σαλμάς – «Τον εκβίασαν για να μη μιλήσει» – Σοβαρές καταγγελίες κατά Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Μάριος Σαλμάς, Νέα Δημοκρατία,

Λιγότερο από δύο λεπτά κράτησε η συνάντηση του Μ. Σαλμά με την επιτροπή δεοντολογίας – «Η διαγραφή έγινε σε δύο δόσεις για να τον εκβιάσουν για να μην μιλήσει».

Έντονο παρασκήνιο πίσω από τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά, με την συνάντησή του με την επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ να κρατά λιγότερο από δύο λεπτά, ενώ από το περιβάλλον του βουλευτή κάνουν λόγο για εκβιασμό, με βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα μέλη της επιτροπής του ανακοίνωσαν με συνοπτικές διαδικασίες στον Μάριο Σαλμά, ότι διαγράφεται από ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, ενώ υπενθυμίζεται ότι ακολούθησε σχετική ανακοίνωση ότι ο βουλευτής, διαγράφεται και από μέλος του κόμματος.

Ο Μάριος Σαλμάς προσήλθε το μεσημέρι της Δευτέρας 23/9 στην επιτροπή δεοντολογίας, με τον ίδιο να ρωτά τον λόγο για τον οποίο κλήθηκε, ωστόσο, σύμφωνα με το περιβάλλον του, δεν έλαβε καμία απάντηση, παρά μόνο του έδωσαν τον φάκελο με τα άρθρα για τα οποία παραπέμπεται και συγκεκριμένα για «αντικοινοβουλευτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά».

Βάσει των ίδιων πληροφοριών όταν ρώτησε σε τι συνίσταται αυτή η συμπεριφορά, τα μέλη της επιτροπής και πάλι δεν του έδωσαν καμία απάντηση.

«Ο κ. Σαλμάς είχε αφήσει στον κύριο Μητσοτάκη το τυπικό μέρος των διαδικασιών.

»Στην πράξη των είχε διαγράψει αυτός πρώτος.

»Το γεγονός ότι η διαγραφή έγινε σε δύο δόσεις έγινε για να τον εκβιάσουν για να μην μιλήσει» επισήμαναν στο Open, από το περιβάλλον του Μάριου Σαλμά για τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος, μετά την διαγραφή του από την ΚΟ, είχε αφήσει σαφείς αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ότι εάν τον διαγράφει (σ.σ. Ο Μητσοτάκης) για τα κόκκινα δάνεια, επειδή αντιτάχθηκε στην γουόκ ατζέντα για τα ομόφυλα και επειδή ζήτησε να ελεγχθούν τα καρτέλ στην ακρίβεια, «τότε είναι τιμή μου».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε παράλληλα ότι δεν παραδίδει την έδρα και θα παραμείνει ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Σχετικά άρθρα