Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νταβούτογλου, που μας απειλεί με τζιχάντ, έρχεται στην Αθήνα!

Ο Νταβούτογλου, που μας απειλεί με τζιχάντ, έρχεται στην Αθήνα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Αχμέτ Νταβούτογλου, Τουρκία,

Στις 7 Νοεμβρίου ο Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωνε ότι “το Ισραήλ βεβηλώνει το Ισλάμ όπως οι Έλληνες” και τη Δευτέρα το απόγευμα μάθαμε ότι ο βεζίρης (πρωθυπουργός) της Τουρκίας και ιδεολογικός “πατέρας” της αναβίωσης του χαλιφάτου, που εκπληρώνει κατά γράμμα το Ισλαμικό Κράτος, ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Επισήμως η επίσκεψη έχει να κάνει με τη σύγκληση του 3ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών, «στις 5-6 Δεκεμβρίου 2014, θα συγκληθεί στην Αθήνα το 3ο τακτικό ετήσιο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας μεταξύ των Κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Τουρκίας, υπό την προεδρία των Πρωθυπουργών, Αντώνη Σαμαρά και Aχμέτ Νταβούτογλου».

Και σε αυτό το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας αναμένεται ότι τους πρωθυπουργούς των δύο χωρών θα συνοδεύει και ικανός αριθμός υπουργών των δύο κυβερνήσεων, όπως έγινε και στα προηγούμενα δύο Συμβούλια, τα ονόματα των οποίων όμως δεν έχουν εισέτι ανακοινωθεί.

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα, όχι ότι τα αγνοούν στην κυβέρνηση, αλλά και εμείς δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση:

1. Η Αίγυπτος έχει καταγγείλει στον ΟΗΕ την Τουρκία ότι υποθάλπει και υποστηρίζει την τζιχαντιστική τρομοκρατία και συγκεκριμένα το Ισλαμικό Κράτος.
2. Η Τουρκία συνεχώς προσπαθεί να προκαλέσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ.
3. Ο ίδιος ο Αχμέτ Νταβούτογλου έχει κατηγορήσει Ελλάδα και Ισραήλ για βεβήλωση του Ισλάμ και ο Νταβούτογλου υποκινεί με δηλώσεις του (τουλάχιστον) ισλαμιστική τρομοκρατία μέσα στο Ισραήλ.

Τέλος, ας έχει υπόψη της η ελληνική κυβέρνηση, ότι στις 5 και 6 Δεκεμβρίου θα υποδεχτεί στην Αθήνα μια κυβέρνηση ακραίων ισλαμιστών και τρομοκρατών.

Όχι ότι τα αγνοεί η κυβέρνηση, αλλά και εμείς δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση…

Σχετικά άρθρα