Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης για περικοπή του βουλευτικού μισθού του: «Μνημείο ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας»

Πολάκης για περικοπή του βουλευτικού μισθού του: «Μνημείο ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλή των Ελλήνων, Κώστας Τασούλας, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Το έγγραφο με το πρόστιμο που του επιβλήθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, για το επεισόδιο που είχε στη Βουλή με την συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και το οποίο προκάλεσε τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε στη δημοσιότητα ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης.

«Έτσι για να γίνει ο εξευτελισμός σας τέλειος δημοσιοποιώ το έγγραφο της περικοπής για να μείνει και στην ιστορία του Κοινοβουλίου ως μνημείο ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας απέναντι σε αυτό που φοβάστε!!», επισημαίνει.

Ακόμη δεν παραλείπει να ρίξει και ένα εσωκομματικό «καρφί», σημειώνοντας πως «έτσι για να “ικανοποιηθούν” και κάποιοι μες στο Σύριζα που νόμιζαν πως θα ξεμπέρδευαν μαζί μου αλλα δεν…».

«Κύριε Τασούλα πρόεδρε της Βουλής, αυτήν την εξοικονόμηση που θα κάνεις θα σου πρότεινα να τη δώσεις στο Δήμο Σφακίων για την ενίσχυση του Δημοτικού Φροντιστηρίου στα παιδιά της περιοχής», υπογραμμίζει. «Υγ Εγώ είχα, έχω και θα έχω δουλειά.

»Απο την πολιτική δεν ζω, 14 χρονια προσφέρω», καταλήγει ο Παύλος Πολάκης.

Σχετικά άρθρα