Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Νίνα Κασιμάτη συνέθλιψε τον Μητσοτάκη και τους ακροδεξιούς της Αστυνομίας

Η Νίνα Κασιμάτη συνέθλιψε τον Μητσοτάκη και τους ακροδεξιούς της Αστυνομίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίνα Κασιμάτη, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Η σοσιαλπατριώτισσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νίνα Κασιμάτη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στους «εγκάθετους δεξιούς και ακροδεξιούς συνδικαλιστές της Αστυνομίας και των Ειδικών Φρουρών», με ανάρτησή της στο Facebook, με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από την απάντηση που έδωσε ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς σε αστυνομικό που τον έβρισε χυδαία.

«Ακόμα περιμένουμε τη ΝΔ να διαγράψει-καταδικάσει τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, που τον Δεκέμβριο ‘21 ως βουλευτής ΝΔ αποκάλεσε “Μπάτσους” τους αστυνομικούς από τηλεοράσεως» αναφέρει η τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Όταν το πράξουν, ξανασυζητάμε» σημειώνει για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπενθυμίζοντας τη δική της δικαστική περιπέτεια με «εγκάθετους δεξιούς και ακροδεξιούς συνδικαλιστές» της ΕΛΑΣ, «που σκούζουν όταν τους προσβάλλουν άνδρες, αλλά μηνύουν μόνο γυναίκες».

Η Νίνα Κασιμάτη αναφέρεται και στη δικαίωσή της.

«Τους νίκησα σιωπηλά, έναν-έναν, όλους τους παραπάνω.

»Και ακόμα ομιλούν για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι θρασείες κούφιες κεφαλές τους» καταλήγει.

Η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη

«Ακόμα περιμένουμε τη ΝΔ να διαγράψει-καταδικάσει τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, που τον Δεκέμβριο ‘21 ως Βουλευτής ΝΔ αποκάλεσε “Μπάτσους” τους αστυνομικούς από τηλεοράσεως.

»Όταν το πράξουν, ξανασυζητάμε: για τη ΝΔ, για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που προσήλθε στη Βουλή να ψηφίσει την άρση της ασυλίας μου για ένα μη αδίκημα με οριακότατη πλειοψηφία, για ένα μιντιακό σύστημα που βυσσοδόμησε εις βάρος μου με σκοπό την εκμηδένιση της προσωπικότητάς μου, αλλά και για όποιους εγκάθετους δεξιούς και ακροδεξιούς συνδικαλιστές της Αστυνομίας και των Ειδικών Φρουρών σκούζουν όταν τους προσβάλλουν άνδρες, αλλά μηνύουν μόνο Γυναίκες…

»Οι κότες οι λειράτες.

»Που παρά τη δημόσια συγγνώμη, με κάλεσαν να τους ζητήσω συγγνώμη και αυτοπροσώπως στα γραφεία τους, προκειμένου να αποσύρουν τις μηνύσεις — Και δεν το δέχθηκα.

»Που η Δικαιοσύνη αρχειοθέτησε ως νόμω αβάσιμες τις γελοιωδέστατες κατηγορίες αυτών και των ενεργούμενων δεξιών συνηγόρων τους τον Μάρτιο του 2023, χωρίς να μου ασκήσει ποινική δίωξη.

»Και δεν δημοσιοποίησα αυτή μου τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ —παρά το ότι είχα πολύ κρίσιμες εκλογές μπροστά μου — από ακέραιο σεβασμό στην οδύνη των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, που για το δικό μου σύστημα αξιών είχε απόλυτη προτεραιότητα έναντι οιασδήποτε άλλης προσωπικής-πολιτικής υπόθεσης.
Τους νίκησα σιωπηλά, έναν-έναν, όλους τους παραπάνω.

»Και ακόμα ομιλούν για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι θρασείες κούφιες κεφαλές τους.
#Κασιμάτη #Βπειραιά #ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά άρθρα