Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυκνώνουν οι επαφές ενόψει του άξονα με το Ισραήλ

Πυκνώνουν οι επαφές ενόψει του άξονα με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ισραήλ, Κύπρος, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

Πυκνώνουν οι πολιτικές διαβουλεύσεις Ελλάδας Ισραήλ ενόψει της τριμερούς συνάντησης των ηγετών Ελλάδας – Αιγύπτου – Ισραήλ για την διαμόρφωση άξονα ασφαλείας στην περιοχή που έτσι κι αλλιώς είναι ένα μήνυμα προς την Τουρκία.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης κ. Αναστάσιος Μητσιάλης, θα έχει διμερείς διαβουλεύσεις, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, Πρέσβυ κ. Nissim Ben Shitrit που θα καλύψουν ευρύ φάσμα θεμάτων διμερών σχέσεων.

Μετά την ολοκλήρωση των διμερών πολιτικών διαβουλεύσεων, θα ακολουθήσει τριμερής συνάντηση του Πρέσβυ κ. Αναστάσιου Μητσιάλη με τον Ισραηλινό ομόλογό του και τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Πρέσβυ κ. Αλέξανδρο Ζήνωνα.

Οι τριμερείς πολιτικές διαβουλεύσεις θα εστιάσουν στην προώθηση του τριμερούς διαλόγου σε όλα τα επίπεδα και θα καλύψουν ζητήματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος.

Σχετικά άρθρα