Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Τι δηλώνει για Κασσελάκη, Λινού και σκάνδαλα ΝΔ (βίντεο)

Πολάκης: Τι δηλώνει για Κασσελάκη, Λινού και  σκάνδαλα ΝΔ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Κώστας Τασούλας, Νέα Δημοκρατία, Παύλος Πολάκης, Σκάνδαλο, ΣΥΡΙΖΑ,

«Εγώ είμαι από ένα τόπο που σέβονται τις γυναίκες» αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης για την συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, που η φραστική επίθεση εναντιόν της στη Βουλή, στάθηκε η αιτία για τη αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, σε δηλώσεις του επέμενε ότι θα έκανε ξανά τα ίδια καθώς θεωρεί πως δεν υπέπεσε σε κάτι μεμπτό, ενώ επιτέθηκε ξανά και στην Αθηνά Λινού, επιμένοντας πως το κλάμα της ήταν «ψεύτικο» και «υποκριτικό» και πρόκειται για «στήσιμο» εναντίον του.

Ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη σχολιάζοντας σε σχετική ερώτηση πως: «δεν φτάνουν οι αγάπες» όταν έχεις αποκάλυψη ενός τεράστιου σκανδάλου…. και «έχεις απέναντί σου μία μετακλήτη του κ. Γεωργιάδη να κάνει διαρκώς μορφασμούς υποτίμησης ενώ θα έπρεπε να κάθεται φρόνιμα».. Καμία βρισιά δεν είπα… Κατάγομαι από τόπο που σέβονται τις γυναίκες….. Όταν κάνει γκριμάτσες και λες “κλέβουν 1,5 δισ. ευρώ”, τι να της πω; Να της δώσω γαρίφαλο;».

Ο κ. Πολάκης απάντησε και στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει στην χθεσινή του τοποθέτηση όταν και ανακοίνωσε την κοινοβουλευτική ποινή που του επιβλήθηκε «ζήτουλα προσοχής», λέγοντας: «Χυδαίος ζήτουλας είναι αυτός που τρώει 1,5 δισ. κύριε πρόεδρε της Βουλής».

Τέλος έκανε αναλυτική αναφορά στα σκάνδαλα που έχει αποκαλύψει ως βουλευτρής και υπουργός σε βάρος στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία και κατανόμασε με την επισήμανση ότι εκδιώχθηκαν τελικά από το κυβερνών κόμμα.

Σχετικά άρθρα