Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: «Παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω πει – Θα το ξαναέκανα»

Πολάκης: «Παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω πει – Θα το ξαναέκανα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις, Αθηνά Λινού, Βουλή των Ελλήνων, Παύλος Πολάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος,

Στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά συνεργάτιδας του Άδωνη Γεωργιάδη στη σημερινή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, και η οποία οδήγησε στη διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο Παύλος Πολάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά το περιστατικό.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής, «παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω πει», ενώ φέρεται να είπε πως «θα το ξαναέκανα». Ταυτόχρονα κάλεσε την Αθηνά Λινού να «ζητά συγγνώμη από τον εαυτό της».

Παράλληλα έκανε λόγο για μια υποτιμητική συμπεριφορά που δέχτηκε από μέρους της συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Υπήρχε μια κυρία πάνω, συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη, που όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο, είχε μια διαρκή υποτιμητική όψη και κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Έστριβε τη μούρη της, ήταν πολύ υποτιμητικό και εκνευριστικό.

Της είπα κυρία μου φερθείτε όπως πρέπει. Ακούστηκε αυτό που είπα. Αυτό έγινε. Είδα μετά ότι ζήτησε η Λινού συγγνώμη για μένα. Η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για τον εαυτό της. Εγώ παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω κάνει», ανέφερε συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης.

Νωρίτερα ο βουλευτής Χανίων και ένω είχε τεθεί εκτός Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ πήρε κανονικά θέση στην αίθουσα της Βουλής κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, περιμένοντας τον κ. Κασσελάκη.

Όταν έγινε αντιληπτός από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο, εκείνος του ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα, καθώς δεν είναι πλέον μέλος της ΚΟ του κόμματος, συνεπώς δεν μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία.

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη ήταν άμεση. «Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο βουλευτής, ενώ για το περιστατικό που προηγήθηκε τόνισε ότι «κοιτάτε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι».

Προηγουμένως ο Παύλος Πολάκης είχε βρεθεί στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις ποινές που του επιβλήθηκαν, αλλά δεν κατάφερε να συναντήσει τον κ. Τασούλα και αποχωρώντας τόνισε ότι θα έπρεπε «να βάλει στους συνεργάτες υπουργών που κοροϊδεύουν τον ομιλητή».

Σχετικά άρθρα