Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κασσελάκης έθεσε έκτος Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη

Ο Κασσελάκης έθεσε έκτος Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Παύλος Πολάκης, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος,

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Παύλο Πολάκη, με αιτία την απρεπή συμπεριφορά του σε συνεργάτιδα του υπουργείου Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη συνερδίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης, λαμβάνοντας τον λόγο, είπε απευθυνόμενος προς την συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας κ. Νατάσσα Πετρούλια: «Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω. Έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Την συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη υπερασπίστηκαν βουλευτές που ήταν στην αίθουσα, γνωστοποιώντας ότι έχει πρόβλημα υγείας.
Ααίσθηση προκάλεσε η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού η οποία μάλιστα σοκαρισμένη έβαλε τα κλάματα, όπως και η συνεργάτις του κ. Γεωργιάδη. «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», δήλωσε η κ. Λινού.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Στέφανουθ Κασσελάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ να εκδίδει ανακοίνωση για την αποπομπή Πολάκη.

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο», αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου .

Σχετικά άρθρα