Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Φρέντι Μπελέρης έλαβε πενθήμερη άδεια να ορκιστεί ευρωβουλευτής

Ο Φρέντι Μπελέρης έλαβε πενθήμερη άδεια να ορκιστεί ευρωβουλευτής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Έντι Ράμα, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Νέα Δημοκρατία, Φρέντι Μπελέρης,

Ο Φρέντι Μπελερης έλαβε τελικά άδεια για να μεταβεί στο Στρασβούργο και να ορκιστεί ευρωβουλευτής μετά και από πιέσεις της Αθήνας στην κυβέρνηση Ράμα.

Όπως έγινε γνωστό, το αίτημα για πενθήμερη άδεια που είχε υποβάλει ο Φρέντι Μπελέρης έγινε δεκτό από τη διεύθυνση των αλβανικών φυλακών.

Ο ευρωβουλευτής τη Δευτέρα 15 Ιουλίου θα αναχωρήσει από τα Τίρανα με προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου και θα φτάσει στις 12.30 μμ.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Στρασβούργο, προκειμένου μα αναλάβει τα καθήκοντα του ως ευρωβουλευτής κατά την εναρκτήρια Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να συμμετάσχει στις ψηφοφορίες ανάδειξης προέδρων του ευρωκοινοβουλίου και της Κομισιόν.

Ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής της ΝΔ την περασμένη Τρίτη συμμετείχε μέσω zoom στη συνάντηση των Ελλήνων ευρωβουλευτών που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες.

Για να καταστεί δυνατή η ολιγόλεπτη εξ αποστάσεως συμμετοχή του κ. Μπελέρη χρειάστηκε για ακόμη μια φορά, η υποβολή ειδικού αιτήματος στη Διεύθυνση των φυλακών Φίερι, όπου και κρατείται.

Σχετικά άρθρα