Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανασκευάζει εν μέρει ο Ευ. Αποστολάκης για το «μαύρο χρήμα»

Ανασκευάζει εν μέρει ο Ευ. Αποστολάκης για το «μαύρο χρήμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αποστολάκης, Μαύρο Χρήμα, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Να ανασκευάσει ως ένα βαθμό τα όσα είπε για «μαύρο χρήμα» στα κόμματα επιχείρησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ πέραν πάσης υποψίας:

«Εκτιμώ, εγώ λέω, φαντάζομαι, ούτε ότι το ξέρω, ούτε ότι τα έχω διαχειριστεί. Για τους άλλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είναι πέραν πάσης υποψίας σε αυτά. Αφού δεν χρωστάει, δεν υπάρχει θέμα.

»Γενικά σαν λογική, όλα τα κόμματα ενισχύονται, τώρα με ποιο τρόπο, οι αρχηγοί, οι φίλοι, ο ένας, ο άλλος…» φέρεται να είπε ο κ. Αποστολάκης.

Ερωτηθείς εάν η αναφορά του για «μαύρο χρήμα» ήταν υπερβολική, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι ο «κ. Κασσελάκης θα μπορούσε να μην την χρησιμοποιήσει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν στα κόμματα».

Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχω αντιληφθεί να έχει πάρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τα κόμματα, και δεν γίνονται καμπάνιες για να ενισχυθούν τα κόμματα», φέρεται να είπε ακόμη ο κ. Αποστολάκης προσθέτοντας:

«Τουλάχιστον αν γίνεται, θα έπρεπε να γίνεται με θεσμοθετημένο τρόπο, να μπορεί να κάνει κάποιος με μια χορηγία με μια διαδικασία, που να φαίνεται αυτός που τα δίνει και αυτός που τα παίρνει».

Σχετικά άρθρα