Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με αντιπροσωπία του αμερικανικού Κογκρέσου συναντήθηκε ο Νίκος Δένδιας

Με αντιπροσωπία του αμερικανικού Κογκρέσου συναντήθηκε ο Νίκος Δένδιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

O υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας συναντήθηκε την Παρασκευή 21/6 με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου με επικεφαλής τον Mark Green και μέλη τον Michael Guest, τον Alex Mooney, την Debbie Lesko, την Zoe Lofgren και την Norma Torres

Σε ανάρτηση στο «Χ» (πρώην Twitter(, ο κ. Δένδιας αναφέρει ότι στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης και ο υπαρχηγός ΓΕΝ υποναύαρχος Γεώργιος Φλώρος ΠΝ.

«Συζητήσαμε για την ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδος – ΗΠΑ και τη σημασία της για την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

»Επίσης, ανταλλάξαμε απόψεις για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία και την Μέση Ανατολή και την κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο» υπογραμμίζει ο κ. Δένδιας.

«Επιπλέον, αναδείχθηκε ο ρόλος που διαδραματίζει η Ελλάδα, ως πυλώνας σταθερότητας, συνεργαζόμενη με χώρες που μοιράζονται κοινές αξίες και έχουν κοινό όραμα για μία ειρηνική και ευημερούσα περιοχή» καταλήγει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σχετικά άρθρα