Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιάννης Λοβέρδος: «Υπάρχουν και τενεκέδες βουλευτές στη ΝΔ» – Καβάλησαν καλάμι με το 41%

Γιάννης Λοβέρδος: «Υπάρχουν και τενεκέδες βουλευτές στη ΝΔ» – Καβάλησαν καλάμι με το 41%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Λοβέρδος, Νέα Δημοκρατία,

Ο γαλάζιος βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος μετά την κατρακύλα της ΝΔ στις ευρωεκλογές και εν όψει του ανασχηματισμού ξεσπάθωσε κατά συναδέλφων του.

«Δυστυχώς το 41% σε πάρα πολλούς στην ΝΔ δημιούργησε αλαζονεία», ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λοβέρδος σχολιάζοντας την κατρακύλα στις ευρωεκλογές και προσθέτοντας πως «αυτοί οι άνθρωποι καβάλησαν το καλάμι» και ότι «αυτοί εύκολα ή δύσκολα θα ξεκαβαληκέψουν».

Ο Γιάννης Λοβέρδος εν όψει και του επικείμενου ανασχηματισμού τάχθηκε κατά εξωκοινοβουλευτικών υπουργών αναφέροντας ότι:

«Είμαι σφόδρα εναντίον των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών.

»Δεν μπόρεσαν να βγουν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες για να εκλεγούν βουλευτές. Αυτό το θεωρώ ανήθικο».

Σχολιάζοντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, ανέφερε ότι «υπάρχουν και τενεκέδες στην ΝΔ ανάμεσα στους 158 βουλευτές», ενώ σχολίασε σκωπτικά και ορισμένες «μετεγγραφές» από το ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά για «πράσινο» στέλεχος που μεταπήδησε στο γαλάζιο στρατόπεδο «έβγαινε στα πάνελ μέχρι πέρυσι και διαφωνούσαμε πολιτικά και τη είδα την επομένη των εκλογών σε Γενική Γραμματέα σε υπουργείο».

Και συνέχισε λέγοντας, χωρίς να αναφέρει ονοματεπώνυμο, πως:

Δεν μπορεί να έχω τσακωθεί εγώ πριν ένα μήνα στον αέρα μαζί της και μετά να είναι γραμματέας του Μητσοτάκη».

Σχετικά άρθρα