Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Στέφανος Κασσσελάκης παρουσίασε το «πόθεν έσχες» του – Η σύγκριση με Μητσοτάκη

Ο Στέφανος Κασσσελάκης παρουσίασε το «πόθεν έσχες» του – Η σύγκριση με Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μακεδονία, Πόθεν Έσχες, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Αναλυτικά στοιχεία της περιουσιακής του κατάστασης εμφανίζοντάς τα μάλιστα σε video wall παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης που πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι επιχειρηματίας με δράση στις ΗΠΑ 21 χρόνια, αγωνίστηκα, πέτυχα, έβγαλα κάποια χρήματα και δεν ήρθα να βγάλω ούτε ένα ευρώ σε βάρος της χώρας μου. Οι πειρατές δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κόμματα που χρωστάνε 500 εκατομμύρια ευρώ», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης κάλεσε μάλιστα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει και εκείνος τα δικά του περιουσιακά στοιχεία πριν από τις ευρωεκλογές και επεσήμανε ότι στους πίνακες που παρουσίασε περιλαμβάνονται και τα περιουσιακά του συζύγου του.

Σηκώνοντας μάλιστα τους τόνους προεξόφλησε ότι «τα πιστόλια του Μαξίμου ετοιμάζονται να πυροβολήσουν» τον σύζυγο του και τους κάλεσε να τον αφήσουν ήσυχο, διότι εκείνος δεν πολιτεύεται, και αν θέλουν να χτυπήσουν τον ίδιο.

Παρουσίασε συγκριτικό πίνακα με τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Μητσοτάκη το 2021 (δείτε τη φωτογραφία κατωτέρω) και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει εξαπολύσει επίθεση εναντίον του για το θέμα του «πόθεν έσχες», ενώ η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή του παραμένει κλειστή.

Ο κ. Κασσελάκης έκανε και αυτοκριτική για δικές του ευθύνες σχετικά με την υπερπροβολή του από τα μέσα ενημέρωσης.

«Αν κυβερνούσαμε αύριο, πάλι καλύτερα από τη Νέα Δημοκρατία θα πηγαίναμε, θα κοβόταν το δάχτυλο που μπαίνει στο μέλι», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τους ψηφοφόρους να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα