Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με αποτρόπαια διχαστική ρητορική ο Γεωργιάδης: Θα κάνουν φασαρίες οι αριστεροί εάν η ΝΔ δεν πάει καλά

Με αποτρόπαια διχαστική ρητορική ο Γεωργιάδης: Θα κάνουν φασαρίες οι αριστεροί εάν η ΝΔ δεν πάει καλά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Δυτική Μακεδονία, Εκλογές, Ευρωεκλογές 2024, Κοζάνη, Νέα Δημοκρατία,

Το εμφυλιοπολεμικό ακροδεξιό χαρτί της ακραίας κινδυνολογίας στην περίπτωση που η ΝΔ δεν πάει καλά στις ευρωεκλογές του Ιουνίου έβγαλε από το μανίκι ο γνωστός κι ως «ελλαδέμπορος» Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε κομματικά στελέχη στην Νομαρχιακή της ΝΔ στην Κοζάνη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην προσπάθειά του να ανατρέψει την δημοσκοπική κατρακύλα του κόμματος στη δυτική Μακεδονία, είπε επί λέξει:

«Εάν το αποτέλεσμα είναι κακό θα ξυπνήσει η όρεξη των αριστερών για φασαρίες θα αρχίσουν να μπουκάρουν μέσα στα νοσοκομεία με κάθε μέρα στάσεις εργασίας στα άλλα υπουργεία απεργίες, θα αρχίσουν οι φασαρίες σιγά σιγά ό,τι κερδίσαμε θα αρχίσει να φθείρεται», είπε ο Γεωργιάδης στους «νοικοκυραίους».

Και δεν περιορίστηκε σε αυτό αφού έβαλε στο κάδρο τον τουρισμό και τις επενδύσεις που θα κινδυνεύσουν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που μόνο για κονσερβοκούτια δε μίλησε και εμφανώς νομίζοντας ότι απευθύνεται σε «γαλάζιες ακρίδες», υποστήριξε ότι όλη η Ευρώπη θα μπει σε αναταραχή από τις 10 Ιουνίου, λέγοντας ότι «εγώ δεν ξέρω πώς θα είναι μια Ευρώπη με τη Λεπέν πρόεδρο της Γαλλίας. Καλό, πάντως, δεν θα είναι».

Μπα, τον πείραξε η Λεπέν; Από πότε;

Και πρόβαλε τους ισχυρισμούς του για αναταραχή στην Ευρώπη την επομένη των ευρωεκλογών για να εκβιάσει και πάλι ψήφους για τη ΝΔ.

«Σε κάθε περίπτωση σε μια Ευρώπη που θα είναι σε μεγάλη ταραχή το να είναι η Ελλάδα σταθερή χώρα θα είναι επιπλέον πλεονέκτημα και για τις επενδύσεις και για τον τουρισμό», ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά άρθρα