Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Φωτεινή Πιπιλή για το ζήτημα της τσάντας – μαϊμού

Η Φωτεινή Πιπιλή για το ζήτημα της τσάντας – μαϊμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Φωτεινή Πιπιλή,

Η Φωτεινή Πιπιλή βρήκε σήμερα στον Βήμα FM για τα καυτά πολιτικά θέματα όπως είναι η συνύπαρξη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην κυβέρνηση, την Προεδρική εκλογή και άλλα.

Μιλώντας για την συνύπαρξη με το ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι “Η νοοτροπία της πασοκαρίας επικρατεί σε ένα βαθμό και στη Ν.Δ. Μη νομίζετε ότι συγχέω το ΠΑΣΟΚ με την πασοκαρία και τη Ν.Δ. με την μπαρόκ λαϊκοδεξιά. Συνυπάρχουν όλα αυτά στη Βουλή. Έχουμε ένα κομμάτι στη Ν.Δ. που είναι ισχυρούτσικο και είναι η χειρότερη πασοκαρία…”

Στην συνέχεια η συζήτηση πήγε στις τσάντες… μαϊμού. Δείτε πως το σχολίασε: «Είναι αληθινή και δερμάτινη η δική μου τσάντα. Άλλες φοράνε μαϊμούδες… Πολλές βουλευτίνες κυκλοφορούν με μαϊμούδες, πάρα πολλές! Το τι μαϊμού κυκλοφορεί στη Βουλή…! Κοίτα να δεις τώρα κατινιά: αφού δεν μπορείς να την πάρεις τη ρημάδα την αυθεντική – που την πήραμε εμείς όταν μπορούσαμε – πάρε μια τσάντα του ελληνικού εμπορίου, που κυκλοφορούν πολλές καλές. Γιατί φωνάζει, σκούζει ότι είναι μαϊμού! Γυαλιά δεν έχω προσέξει, αλλά για εμάς τις έμπειρες, η τσάντα φαίνεται…»

Σχετικά άρθρα