Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα πρόκληση από Σιλιάνοφσκα: Ευχαρίστησε τον Πάπα εκ μέρους των «Μακεδόνων πολιτών»

Νέα πρόκληση από Σιλιάνοφσκα: Ευχαρίστησε τον Πάπα εκ μέρους των «Μακεδόνων πολιτών»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βατικανό, Βόρεια Μακεδονία, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, Καθολική Εκκλησία, Πάπας Φραγκίσκος, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Συνεχίζει τις προκλήσεις της η νέα πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορνάντα Σιλιάνοφσκα και σήμερα σε μία υψηλού προφίλ διεθνή συνάντηση της, με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των «Μακεδόνων πολιτών», όπως τουλάχιστον ανέγραψε στην ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της μετά τη συνάντηση με το Πάπα στο Βατικανό, τον ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των Μακεδόνων πολιτών για τη σταθερή υποστήριξή του στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.

«Ήταν τιμή μου να γνωρίσω τον Ποντίφικα σήμερα.

»Ευχαρίστησα την Αγιότητά του για την αποφασιστικότητά του να επιδιώκει την ειρήνη στον κόσμο και να υπερασπίζεται τους φτωχούς του κόσμου.

»Εκ μέρους όλων των πολιτών της Μακεδονίας τον ευχαρίστησα για την υποστήριξη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης των Δυτικών Βαλκανίων» ανέφερε η νέα πρόεδρος της γειτονικής χώρας.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίαςτων Σκοπίων συνεχίζει έτσι να συντηρεί το σκηνικό που ξεκίνησε με την άρνησή της, κατά την ορκωμοσία της, να αποκαλέσει τη Βόρεια Μακεδονία με το συνταγματικό της όνομα προκαλώντας όπως είναι φυσικό την ογκούμενη αντίδραση της Αθήνας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης τορπιλίζοντας την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας της.

Σχετικά άρθρα