Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στύλιος: Με έδιωξαν γιατί είμαι βουλευτής επαρχίας

Στύλιος: Με έδιωξαν γιατί είμαι βουλευτής επαρχίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Στύλιος, Λιάνα Κανέλλη, ΠΑΣΟΚ,

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί ο Γιώργος Στύλιος, ότι βρίσκεται πίσω από την αποπομπή του από την κυβέρνηση και μάλιστα καταγγέλλει ότι αυτός δεν είχε ασυλία, όπως άλλοι, γιατί είναι βουλευτής επαρχίας.

Σε ερώτηση για το αν η παραίτησή του ζητήθηκε από τον πρωθυπουργό επειδή τη ζήτησε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του ο γαλάζιος πρώην υπουργός δήλωσε ότι «δεν το γνωρίζω αυτό. Από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ το λέει… Αφού βγήκε και είπε ότι δεν μπορώ να είμαι υπουργός. Δεν μπορούμε να λέμε κάποια πράγματα και να έχουμε ασυλία και εγώ όχι, επειδή είμαι βουλευτής της επαρχίας… Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, κάποιοι να είναι οι κεντρικοί, τα δυνατά πρόσωπα, της δημοσιότητας και της τηλεόρασης και άλλοι με το παραμικρό, με μία λέξη (να αποπέμπονται). Πολλοί που με έχουν πάρει τηλέφωνο και έχουμε συζητήσει, λένε ότι έχουν ειπωθεί πολύ πιο βαριές εκφράσεις. Έχουν ακουστεί λεκτικοί διάλογοι έντονοι. Έχει ακουστεί στη Βουλή να πάμε στα γουναράδικα και δεν έχει καταδικαστεί από τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει ο συγκεκριμένος βουλευτής. Πολύ χειρότερα πράγματα…»!

Μιλώντας στον Βήμα FM o Γιώργος Στύλιος σχετικά με την επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη και τον διάλογο ότι της “χρειάζεται Κασιδιάρης” ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «λέω συγγνώμη. Ήταν λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη, συνεχίζω να εργάζομαι και να δουλεύω για τους Αρτινούς πολίτες και το μέλλον της πατρίδας μας. Και αν μιλήσω με την κυρία Κανέλλη, θα της ζητήσω να διαμορφώσουμε πιο ήπιο, πιο συναινετικό και πιο μετριοπαθή πολιτικό διάλογο. Όχι μόνο στις λέξεις, αλλά ακόμη και στην ένταση.»

Σχετικά άρθρα