Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίνα Κασιμάτη για Έντι Ράμα: Ο Μητσοτάκης του επιτρέπει «”να σπάει πλάκα” κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας»

Νίνα Κασιμάτη για Έντι Ράμα: Ο Μητσοτάκης του επιτρέπει «”να σπάει πλάκα” κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανία, Αλβανοί, Αττική, Γαλάτσι, Έντι Ράμα, Νίνα Κασιμάτη, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που επέτρεψε στον Έντι Ράμα να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο Γαλάτσι της Αθήνας, άσκησε η σοσιαλπατριώτισσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νίνα Κασιμάτη, με ανάρτησή της στο Facebook την Κυριακή 12/5.

Η κυρία Κασιμάτη υπενθύμισε την αντιπαράθεση που είχε με τον Έντι Ράμα στο Συμβούλιο της Ευρώπης τον Οκτώβριο του 2022 και επεσήμανε: «…η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Πρωθυπουργός προσωπικά του επιτρέπουν [σ.σ. του Έντι Ράμα] “να σπάει πλάκα” κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας».

Η ανάρτησή της Νίνας Κασιμάτη:

«Όταν ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα μου ζήτησε τον λόγο και κατ’ ιδίαν για την ερώτηση που του απηύθυνα ως Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του Κόμματος της Ενωμένης Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Συμβούλιο της Ευρώπης, και δεν του άρεσε.

»Το επίπεδο του λόγου του και η ένταση της αντιπαράθεσής του μαζί μου που είχε προηγηθεί στην Ολομέλεια, μεταξύ άλλων απευθυνόμενος σ’ εμένα αντί με το όνομα και την ιδιότητά μου ως “κυρία από την Ελλάδα”, οδήγησε τότε στην ακύρωση του επίσημου δείπνου προς τιμήν του στο Στρασβούργο.

»Ήταν Οκτώβριος ‘22, αλλά σήμερα, τον Μάιο ‘24, η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Πρωθυπουργός προσωπικά του επιτρέπουν “να σπάει πλάκα” κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας.

«Η φωτογραφία ανήκει στον κ. Γιώργο Αγνίδη, καμεραμάν της ΕΡΤ, που κάλυπτε τη συζήτηση».

Σχετικά άρθρα