Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Αμιγώς ιδιωτική» συγκέντρωση Ράμα στo Γαλάτσι με 5.000 Αλβανούς

«Αμιγώς ιδιωτική» συγκέντρωση Ράμα στo Γαλάτσι με 5.000 Αλβανούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανία, Αλβανοί, Αττική, Γαλάτσι, Έντι Ράμα,

Μπροστά σε ένα ακροατήριο περίπου 5.000 ομοεθνών του που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου την Κυριακή 12/5 μίλησε το μεσημέρι ο Έντι Ράμα.

H επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού ήταν αμιγώς ιδιωτική προκαλώντας ωστόσο την αντίδραση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου ευρωβουλευτή Φρέντι Μπελέρη.

Ο Έντι Ράμα ισχυρίστηκε ότι η Αλβανία «δεν θίγει δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου» και αναφέρθηκε ως εξής στην επίσκεψή του στην Αθήνα.

«Μερικοί εδώ στην Ελλάδα παραξενεύτηκαν, άλλοι στεναχωρήθηκαν, κάποιοι είπαν ότι δεν έπρεπε να σας επισκεφθώ, όμως όταν δουν αυτή την εκδήλωση οικογενειακής χαράς, ίσως αυτοί ίσως καταλάβουν ότι δεν έχω έρθει να συναντηθώ με τους κάποτε υπηρέτες τους, αλλά έχω έρθει να συναντηθώ με τους ισότιμους υπεύθυνους αυτού του σπιτιού».

Αλήθεια, αυτή δεν είναι εθνικιστική και ανθελληνική δήλωση; Και φανταστείτε, ο Έντι Ράμα είναι ελληνικής καταγωγής «εξαλβανισμένος». Βεβαίως η Ελλάδα «γνωρίζει» καλά από εξωμότες.

Ο Φρέντι Μπελέρης σε δήλωσή του ανέφερε:

«Επέλεξε αυτήν την ημέρα, επειδή ενοχλήθηκε από την υποψηφιότητά μου.

»Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα, να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της περιοχής.

»Δεν θα τα καταφέρει.

»Με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, δεν μπορεί να παίξει κανείς».

Για την συγκέντρωση του Αλβανού πρωθυπουργού η Αθήνα διέθεσε 1500 αστυνομικούς.

Σχετικά άρθρα