Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης έχασε τη Βόρεια Μακεδονία από «ελληνικό προτεκτοράτο» και εκ των υστέρων κάνει τον «τζάμπα μάγκα»

Ο Μητσοτάκης έχασε τη Βόρεια Μακεδονία από «ελληνικό προτεκτοράτο» και εκ των υστέρων κάνει τον «τζάμπα μάγκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης,

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει ιδέα από γεωπολιτική (και) στα Βαλκάνια κι εξαιτίας του η Βόρεια Μακεδονία εδώ και πέντε χρόνια δεν ολοκλήρωσε τη μετάβασή της σε «ελληνικό προτεκτοράτο», μια κατάσταση που στην ουσία προβλέπεται από την πατριωτική Συμφωνία των Πρεσπών, για όποιον τουλάχιστον μπορεί να την αναγνώσει, και είναι και η επιθυμία των Αμερικανών συμμάχων μας, αλλά τι να καταλάβει από γεωπολιτική και ελληνική ηγεσία ο «εκσυγχρονιστής» κοτζαμπάσης από τα Χανιά;

Τώρα, αφού δεν έκανε τίποτα για την ελληνική ηγεσία στα Δυτ. Βαλκάνια, σε μία ακόμα μητσοτακική «τζάμπα μαγκιά» διαμήνυσε στη νέα πολιτική ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας, δηλαδή στους φιλορώσους ψευδροαρχαιομακεδόνες ότι, «θα έχουμε ζητήματα αν όσα ακούστηκαν προεκλογικά, ακουστούν και μετεκλογικά».

Τέτοια σπουδαία πολιτική εισηγείται; Δηλαδή, ο Μητσοτάκης προτείνει στους φιλορώσους σλαβόφωνους ψευδοαρχαιομακεδόνες να μιμηθούν τη δική του κυβερνητική κωλοτούμπα μετά την έξαλλη και λαϊκίστικη πατριδοκαπηλία του ως αντιπολίτευση;

Και τι νομίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Ότι η αδύναμη, δειλή κι ανίκανη «πολιτική» του στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή δεν έχει «διαβαστεί» από τους εχθρούς της Ελλάδας;

Τι νομίζει ο Μητσοτάκης; Ότι οι εχθροί της Ελλάδας και της Δύσης δεν πίνουν νερό στο όνομά του;

Στο όνομα ενός κοτζαμπάση ισορροπιστή, που αφού υπονόμευσε ή «κοίμισε» την ελληνική ηγεσία από τον Δούναβη και την Παρευξείνια Γειτονιά μέχρι τις ακτές του Λεβάντε, τώρα έχασε τη Βόρεια Μακεδονία από «ελληνικό προτεκτοράτο» και παριστάνει τον νταή;

Ποιος αλήθεια παίρνει σοβαρά έναν «εκσυγχρονιστή» σημιτικό φιλογερμανό;

Έχει καταρρεύσει όλο το οικοδόμημα της ελληνικής ηγεσίας που οικοδομήθηκε με συνέπεια επί διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα από τους πατριδοκάπηλους σαμαρόστοκους και καρατζαφερόστοκους μπατριώτες που συμμάχησαν με τους φιλογερμανούς εσυγχρονιστές. Τι εξαίρετη αλήθεια συμμαχία; Σαμαρόστοκοι και καρατζαφερόστοκοι μαζί με «εκσυγχρονιστές». Η «συνταγή» της υποτέλειας και της δουλοπρέπειας.

Ακόμα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha και τον Νίκο Μάνεση, ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι θα θέσει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το ζήτημα της Μονής της Χώρας και της μετατροπής της σε τζαμί και πρόσθεσε ότι «είναι καλύτερα να μιλάμε με την Τουρκία, παρά να είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη».

Με ρητορική «τζιτζιφιόγκου» ο Μητσοτάκης συζητά με τους μαφιόζους Βαλκανίων και Τουρκίας. Καλά θα πάει κι αυτό. Εκεί καταντήσαμε.

Για την επικράτηση του VMRO στη Βόρεια Μακεδονία

«Παρακολουθώ με προβληματισμό κάποιες από τις δηλώσεις αξιωματούχων του VMRO και θα περιμένω την επίσημη τοποθέτηση του εντολοδόχου πρωθυπουργού για να δω πώς θα αναφερθεί στην ονομασία της χώρας του.

»Προσωπικά είχα διαφωνήσει με τη Συμφωνία των Πρεσπών. [σ.σ. συνεχίζει να πουλά τρέλα ο πατριδοκάπηλος «εκσυγχρονιστής»].

»Δέχθηκα, όμως, τη συμφωνία στο πλαίσιο της συνέχειας του κράτους και αναγνώρισα ότι, παρά τη διαφωνία μου, οφείλω να τη σεβαστώ.

»Οι ίδιες απαιτήσεις υπάρχουν και τώρα από την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας. [σ.σ. ανερυθρίαστος ζητά από τους ψευδοαρχαιομακεδόνες να μιμηθούν την κωλοτούμπα του].

»Θέλω να ελπίζω ότι αυτά που ακούστηκαν προεκλογικά, δεν θα ακουστούν και μετεκλογικά. Αν συμβεί αυτό, θα έχουμε ζητήματα».

Ο ελληνικός λαός έχει μία φράση που χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη: «Τζάμπα μάγκας».

Σχετικά άρθρα