Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για υψηλές αμοιβές των εργαζομένων

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για υψηλές αμοιβές των εργαζομένων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρίβεια, Ανεργία, Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μισθοί,

«Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για καλές θέσεις εργασίας, για αμοιβές υψηλές, είναι το λιγότερο προσβλητικές.

»Γιατί ο ίδιος οδήγησε τους Έλληνες στη μετανάστευση και ο ίδιος έδωσε μισθούς πείνας στους Έλληνες», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Συμπλήρωσε ότι «είναι λογικό, λοιπόν, να μην ξέρει τι λέει αυτός για την εργασία, γιατί από εργασία ο ίδιος…ουδεμία!».

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού έγιναν στο πλαίσο της εκδήλωσης 30ή «Ημέρα Καριέρας» που διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο λιμάνι του Πειραιά.

«Καθώς η ανεργία στη χώρα μας πλέον μειώνεται και καθώς οι μισθοί αυξάνονται, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία η ευθυγράμμιση των δυνατοτήτων του εργατικού δυναμικού με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.

»Στον τομέα αυτό, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης παίζει έναν καθοριστικό ρόλο, όχι μόνο με δράσεις όπως οι Ημέρες Καριέρας αλλά και μέσα από προγράμματα κατάρτισης και επανεκπαίδευσης, μέσα από τις σχολές μαθητείας της ΔΥΠΑ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε, κυρίως στους νέους συμπολίτες μας, περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και κυρίως πιο πολλές σταθερές, καλοπληρωμένες δουλειές», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, υποστήριξε:

«Έχουμε να πούμε τα εξής:

»Δίκιο έχει ο κ. Σαμαράς.

»Απλά, αργά, πολύ αργά, για την προδοσία της χώρας. Ο κ. Σαμαράς έχει ψηφίσει όλα όσα έχει φέρει ο κ. Μητσοτάκης.

»Όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ.

»Είναι αργά λοιπόν για την προδοσία. Είναι αργά για δάκρυα κ. Σαμαρά».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στην υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου και στα όσα κατήγγειλε σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του, δήλωσε ότι «ακόμα και σε μία Αφρικανική χώρα, εάν βουλευτής της κυβέρνησης έλεγε ότι η μητέρα του έδωσε 500 ευρώ φακελάκι σε γιατρό, θα είχε παραιτηθεί ο υπουργός.

»Στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, και όπως κατήντησε την χώρα μας μπανανία, ούτε δηλαδή Αφρικανική χώρα, δεν παραιτείται κανένας».

Τέλος, για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ Βίκυς Φλέσσα σχετικά με τα Τέμπη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, τόνισε ότι «από την ατομική ευθύνη των πολιτών, που ούρλιαζε ο πρωθυπουργός, φτάσαμε στην συλλογική ευθύνη της κ. Φλέσσα».

Επισήμανε ότι «όχι κ. Φλέσσα, δεν τους κάψαμε όλοι μαζί.

»Τους έκαψε η ανικανότητα της ΝΔ και κυρίως η συγκάλυψη του εγκλήματος που επιχειρείτε εσείς και η ΝΔ. Πρέπει να πάνε όλοι στην φυλακή».

Σχετικά άρθρα