Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Απάντηση στα περί rebranding της εικόνας του έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παρέμβασή του 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με τον πρώην πρωθυπουργό να τονίζει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τις αξίες του.

Συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «το rebranding δεν ταιριάζει στα πολιτικά πρόσωπα γιατί αφορά προϊόντα.

»Το κάθε δημόσιο πρόσωπο, ακόμα και εσείς που παρουσιάζετε εκπομπές στη δημόσια τηλεόραση, θέλετε να ξέρετε τον τρόπο με τον οποίο σας προσλαμβάνει η κοινή γνώμη.

»Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω είναι ότι το rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ, δεν θα κάνω».

Ο Αλέξης Τσίπρας συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι συνεχίζω να πρεσβεύω και να υπηρετώ αξίες που με έφεραν στο πολιτικό προσκήνιο και μου έδωσαν τη δυνατότητα να κάνω σημαντικά πράγματα και για τη χώρα μου και για τις ιδέες μου.

»Να παλεύω για μία δικαιότερη κοινωνία, λιγότερη εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο, για την ειρήνη, για τη βιώσιμη ανάπτυξη, για ένα πιο δίκαιο κοινό μας μέλλον.

»Αυτός είναι ο στόχος μου, αυτό θα συνεχίσω να προσπαθώ από άλλους ρόλους, όχι από την πρώτη γραμμή αλλά από τη γραμμή της παραγωγής ιδεών και πολιτικής».

Σχετικά άρθρα