Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη επίθεση του Στύλιου κατά της Κανέλλη

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη επίθεση του Στύλιου κατά της Κανέλλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Γιώργος Στύλιος, Λιάνα Κανέλλη, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Δείτε στο βίντεο το απίστευτο επεισόδιο που προκάλεσε ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος με τους πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κατά της Λιάνας Κανέλλη.

Η Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη στο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας που μοιράζει ένα φρούτο στους μαθητές είπε ότι το υπουργείο συμπεριφέρεται ως άλλη Μαρία Αντουανέτα.

«Μου ακουστήκατε ως την Μαρία Αντουανέτα. Εδώ τα παιδιά πεινούν και εσείς μιλάτε για φρούτα στη διατροφή τους, αντί… παντεσπανιού» είπε η Λιάνα Κανέλλη.

«Εγώ κυρία Κανέλλη πήγα σε δημοτικό στην Αρτα, σε ένα ορεινό χωριό και δεν μεγάλωσα εκεί που μεγαλώσατε εσείς» της απάντησε ο υπουργός.

Το θερμόμετρο ανέβηκε, οι διάλογοι έγιναν ακόμη πιο έντονοι και ο Υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος έχασε την ψυχραιμία του και είπε στην Λιάνα Κανέλλη ότι της χρειάζεται Κασιδιάρης, υπονοώντας ότι θα έπρεπε κάποιος να την χαστουκίσει.

«Εγώ τον έκανα Κασιδιάρη; Κασιδιάρης ήταν από μόνος του. Σαν δεν ντρέπεστε…» απάντησε η Λιάνα Κανέλλη, απευθυνόμενη και στον κ. Στύλιο αλλά και στον προεδρεύοντα Γιάννη Δριβελέγκα ο οποίος δεν την προστάτευσε.

Σχετικά άρθρα