Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ο ανεξάρτητος βουλευτής Μιχάλης Χουρδάκης

Υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ο ανεξάρτητος βουλευτής Μιχάλης Χουρδάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εκτροχιασμός Τρένου, Πλεύση Ελευθερίας, Πρόταση Δυσπιστίας, Πρόταση Μομφής, Τέμπη,

Την στήριξη του στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση των Τεμπών, δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Μιχάλης Χουρδάκης, τονίζοντας ότι «πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος δικαίου, πριν η δυσπιστία γίνει δυσφορία».

Όπως υποστήριξε ο προερχόμενος από την Πλεύση Ελευθερίας και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, «υπάρχει δυσπιστία της κοινωνίας απέναντι στους χειρισμούς της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, οικονομία, παιδεία, υγεία, εθνικά θέματα» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να βγει από το καβούκι της αλαζονείας του 41%».

«Η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων εκφράζει την δυσπιστία της απέναντι στους χειρισμούς σας σε όλους τους τομείς.

»Και αποδεικνύεται ότι αρχικό και μοναδικό σας μέλημα στην κυβέρνηση ήταν να μπαζωθούν οι πολιτικές και ποινικές σας ευθύνες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χουρδούκης και συμπλήρωσε:

«Το αφήγημα που προβάλλεται για ανθρώπινο λάθος είναι μόνο για να αποκρύψετε την αλήθεια.

»Όπως και το αφήγημα του κ. Μαρινάκη και του κ. Βορίδη που ισχυρίζονται ότι δήθεν η πρόταση δυσπιστίας υποκινείται από συμφέροντα.

»Είναι αυτά τα συμφέροντα που εκείνες τις τραγικές εκείνες ώρες για τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία έκρυβαν την αλήθεια για να μην τσαλακωθεί η εικόνα σας».

Σχετικά άρθρα